Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Robert De Niro, Irina Shayk, Cristiano Ronaldo και Αντώνης Ρέμος, ανάμεσα στους πελάτες της εταιρείας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το ελικόπτερο παρουσίασε βλάβη, έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και στην συνέχεια βυθίστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και τις αρχικές εκτιμήσεις της Επιτροπής Διερεύνησης, που είχε προειδοποιήσει για την επικινδυνότητα των καλωδίων
Τα ακριβή αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τρεις επιβαίνοντες αναμένεται να φέρει στο «φως» το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή μηχανικό πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα των ερευνών θα μεταβιβαστούν προς εκτίμηση και αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων είναι πρώιμο το στάδιο της διερεύνησης των αιτιών και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

H iFly δεν είναι μία τυχαία εταιρία ενοικίασης ελικοπτέρων αλλά μία εξαιρετική εταιρία που ανήκει στον όμιλο iGroup. Τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Είναι η εταιρία που επιλέγουν οι διασημότητες του Χόλιγουντ όταν θέλουν να πετάξουν σε προορισμούς όπως το Costa Navarino.

To Koυρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει αποκλειστικά τις διασημότητες που έχουν πετάξει με τα ελικόπτερα της εταιρίας όπως το Agusta A-109.

Aνάμεσά τους ο Robert De Niro, Irina Shayk και ο Cristiano Ronaldo με το Agusta A109C, ο Tom Hanks, ο Hugh Jackman με Cessna 550, οι Dwyane Wade and Udonis Haslem με Cessna 550, ο Don Diablo, η Veronika Heilbrunner, η Stefanie Giesinger with Agusta A109, η Lily Aldridge με το Agusta A109 Power Elite, o Marc Jacobs with Bell 430, η Shakira with IFLY Agusta A109 Power Elite, ο James Cameron with IFLY BELL 430, ο Lionel Richie with IFLY BELL 430, η Pamela Anderson with BELL, το βασιλικός ζεύγος της Ισπανίας, ο Brian Ferry, η Chloe Kardashian, o Αντώνης Ρέμος, ο Franz Beckenbauer, και πολλοί άλλοι>

Δείτε περισσότερα στο kourdistoportocali.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.