«Πονοκέφαλος» για την αστυνομία οι «ληστές των λεωφόρων»




Τους αποκαλούν «οι ληστές των λεωφόρων» λόγω της επιλογής τους να «χτυπούν» στόχους σε κεντρικούς δρόμους όπως η λεωφόρος Μεσογείων.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η σπείρα κάνει απανωτά χτυπήματα τις πρώτες πρωινές ώρες και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίζεται μέσω της νέας οδού διαφυγής κάθε λογής κακοποιών που λέγεται… Αττική Οδός.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που εξασφάλισε το astinomiko.gr οι δράστες έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή όπλων αρπάζουν τις εισπράξεις από πρατήρια καυσίμων, που παρά την «εισβολή» του πλαστικού χρήματος στην καθημερινότητα μας, έχουν ακόμα ρευστό στα ταμεία τους.

Αποκλειστική φωτογραφία/astinomiko.gr

 

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής «οι ληστές των λεωφόρων», που τις περισσότερες φορές είναι τρία ή τέσσερα άτομα, μέσα σε 33 λεπτά λήστεψαν τέσσερα πρατήρια καυσίμων χρησιμοποιώντας το ίδιο αυτοκίνητο, λευκού χρώματος.

Η αρχή έγινε στην λεωφόρο Μεσογείων 344 και μέσα σε τρία λεπτά το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα από δεύτερο πρατήριο από το νούμερο 440. Πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να φτάσουν στα σημεία, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες, «χτύπησαν» στην οδό Κασταμονής στην Νέα Ιωνία και λίγα λεπτά αργότερα στην λεωφόρο Τατοΐου 21 στην Μεταμόρφωση.

Για τους αστυνομικούς η σπείρα αποτελεί «πονοκέφαλο» λόγω των απανωτών χτυπημάτων ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν κάνει και άλλες επιθέσεις με κοινό χαρακτηριστικό το τρόπο διαφυγής ο οποίος οδηγεί σε… λημέρια της Δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Άμεσης Δράσης έχουν συγκεκριμένες εντολές για την αντιμετώπιση των κακοποιών καθώς, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, δεν αποκλείεται να ανοίξουν πυρ με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.