Παιδιατρικές Προσφορές Metropolitan Hospital




Εμπιστευθείτε την υγεία των παιδιών σας στα πιο έμπειρα χέρια. Ισχύουν μέχρι 31.10.2019

Η Παιδιατρική Metropolitan λειτουργεί από το 2000. Στόχος υπήρξε η υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικής περίθαλψης στο άρρωστο παιδί. Για τον σκοπό αυτό, πλην της στελέχωσης του αμιγώς Παιδιατρικού Τμήματος, στελεχώθηκαν και όλα τα απαραίτητα τμήματα των παιδιατρικών υποειδικοτήτων, έτσι ώστε να παρέχεται πλήρης παιδιατρική φροντίδα από ένα ολοκληρωμένο Παιδιατρικό Τμήμα.

Η επιστήμη, ωστόσο, εξελίσσεται με θεαματική ταχύτητα. Οι απαιτήσεις της νοσοκομειακής φροντίδας καθίστανται ολοένα και πιο απαιτητικές. Με γνώμονα την κάλυψη των απαιτήσεων αυτών, το Παιδιατρικό Τμήμα του Θεραπευτηρίου μας από την 1η Ιανουαρίου του 2017 εκσυγχρονίστηκε πλήρως.

Η Παιδιατρική Metropolitan στεγάστηκε σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με καινούργιο εξοπλισμό. Το επιστημονικό προσωπικό ανανεώθηκε με την επιλογή καταξιωμένων επιστημόνων στο χώρο της Παιδιατρικής και των εξειδικεύσεων αυτής, αλλά και των παιδοχειρουργικών εξειδικεύσεων.

Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση προσφέρουμε υψηλότατες υπηρεσίες παιδιατρικής φροντίδας προς ικανοποίηση των παιδιάτρων των νοτίων προαστίων και όλης της Αττικής, που μπορούν να μας εμπιστευθούν για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας των μικρών ασθενών τους, αλλά και τους γονείς που θα μείνουν ικανοποιημένοι από την φροντίδα του υγειονομικού και μη προσωπικού της Μονάδος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.