Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης του καλοκαιριού – Δείτε πως έχασε το πλοίο (VIDEO)
Πρωί 9 Αυγούστου και τα πρώτα πλοία φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά γεμάτα ταξιδιώτες για τις διακοπές του Αυγούστου. Το Blue Star έχει γεμίσει επιβάτες και αυτοκίνητα κι έχει σηκώσει τον καταπέλτη και ξεκινά το ταξίδι του.

Κάποιος ειδοποιεί ότι έχει μείνει έξω ένα ΙΧ και 4 επιβάτες και ξαφνικά το πλοίο γυρίζει! Ο καταπέλτης πέφτει και το αυτοκίνητο μπαίνει μέσα στο πλοίο όπως και οι κοπέλες.

Όμως, στην ιστορία μας γίνεται πρωταγωνιστής ο πιο άτυχος της υπόθεσης. Την ώρα που επιβιβάζονται στο πλοίο οι κοπέλες και το ΙΧ φτάνει ένα ταξί σχεδόν ξυστά στον καταπέλτη. Βγαίνει με γρήγορες κινήσεις ένας νεαρός και ο ταξιτζής τον βοηθάει να κατεβάσει την βαλίτσα του. Πιστεύει ότι τα έχει καταφέρει. Είναι αγχωμένος και πανικόβλητος προσπαθεί να μπει στο πλοίο. Έχει σηκώσει το ένα του πόδι και στην κυριολεξία το έχει βάλει πάνω στον καταπέλτη. Όμως, ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται και δεν προλαβαίνει στο τσακ! Απογοητευμένος και εκνευρισμένος ο άτυχος νεαρός χτυπιέται στην κυριολεξία και αναρωτιέται γιατί εκείνον δεν τον περίμενε το πλοίο! Η συμπάθεια όλων μας είναι μαζί του αν σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο νεαρός τα ταξίδευε στην Αστυπάλαια.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε όλο το σκηνικό που έγινε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά

https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=_FJkQzGJJbo

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.