Δυναμικό ξεκίνημα για τα τμήματα του Α.Ο. Βουλιαγμένης




Σε έναν από τους πιο όμορφους αθλητικούς χώρους της Αττικής (Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης), μέσα σε ένα απείρου κάλλους πράσινο περιβάλλον, ξεκινά δυναμικά η αθλητική περίοδος 2019-2020 για τον Α.Ο.Βουλιαγμένης.

Έχοντας ως μοναδικό μέλημα, την άρτια άθληση και την διαπαιδαγώγηση των αθλητών, ξεκινούν την Δευτέρα 26 Αυγούστου οι εγγραφές για τα αθλήματα ΠοδοσφαίρουΜπάσκετΒόλεϊΣτίβου και Τένις που ο Όμιλος διατηρεί. Αναλυτικά :

Τμήμα Ποδοσφαίρου

Εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης.

Το Τμήμα ποδοσφαίρου προπονείται στον νέο υβριδικό-φυσικό χλοοτάπητα, καθώς και στο νέο τεχνητό χλοοτάπητα 5 x 5, του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, από έμπειρους προπονητές, που έχουν δίπλωμα UEFA C ή UEFA Β.

Διαθέτει τα τμήματα: K16K15K14K12K11K10K9K8K6 που συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ή στο αναγνωρισμένο τουρνουά Respect Cup.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και την νέα χρονιά, ο σχεδιασμός και η λειτουργία των ακαδημιών, εξελίσσεται με μοναδικό στόχο, την ανάδειξη ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της κάθε ηλικίας, με κορυφή της πυραμίδας, το αντρικό μας τμήμα.

Ο Όμιλος κατά τη διάρκεια όλων των προπονήσεων και των αγώνων στο Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, διαθέτει τον έμπειρο φυσικοθεραπευτή Καππή Βαγγέλη, ενώ οι εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης διαθέτουν εξοπλισμένο ιατρείο.

Τμήμα Μπάσκετ

Το Τμήμα μπάσκετ, προπονείται στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Δ.ΑΚ. Βουλιαγμένης, καθώς και στο κλειστό της Μηλαδέζας.

Διαθέτει τα τμήματα:  ΕφηβικόΠαιδικόΠαμπαίδεςΠρομίνιJunior 10-11-12-13 και οι αγώνες των πρωταθλημάτων της Ε.Σ.Κ.ΑΝ.Α. (Εφηβικό, Παιδικό και Προ-Μίνι), γίνονται στο κλειστό της Μηλαδέζας.

Είναι πλαισιωμένο από προπονητές, με δίπλωμα Γυμναστικής Ακαδημίας, (ειδικότητα το μπάσκετ) και την νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του νέου Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών, Κολοτούρου Γιώργου, θα υλοποιηθεί, νέο μοντέλο ανάπτυξης και σχεδιασμού, με μοναδικό σκοπό την άρτια άθληση και διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών μας.

Τμήμα Βόλεϊ

Κλειστό Άττιδος

Το Τμήμα βόλεϊ, προπονείται στο κλειστό της Άττιδος και διαθέτει τα τμήματα Κορασίδων, Παγκορασίδων και Μίνι .

Συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ε.Σ.Π.Α.Α. με τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων, ενώ οι έμπειροι προπονητές Αλεξανδρόπουλος Μιχάλης και Κυριαζόπουλος Σταμάτης, διαθέτουν δίπλωμα Γυμναστικής Ακαδημίας, με ειδικότητα το Βόλεϊ.

Τμήμα Στίβου

Βράβευση μικρών αθλητών 

Το τμήμα Στίβου, με Πανελλήνιες διακρίσεις κάθε χρόνο, ξεκινάει την νέα σεζόν, στον προσφάτως ανακαινισμένο ελαστικό τάπητα (ταρτάν) του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης.
Οι έμπειροι προπονητές μας Ιακωβάκης ΘωμάςΜουτεσίδης Κυριάκος, καθώς και οι νέες μας προπονήτριες και αθλήτριες του ομίλου μας, Συμεωνίδου Ξένια και Συμεωνίδου Βάσω, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους νέους και παλαιούς αθλητές μας και να τους μυήσουν στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού.

Διαθέτει τα τμήματα:  Υποδοχής (για αθλητές-τριες 4-6 ετών),  Ακαδημιών (για αθλητές-τριες 7-10 ετών), ΠροΑγωνιστικό (για αθλητές-τριες 11-13 ετών),  Αγωνιστικό (για αθλητές-τριες 14 ετών και άνω) και Ενηλίκων.

Τμήμα Τένις

Για την νέα αθλητική χρονιά, ο Όμιλος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παντελή Μοσχούτη και την Elite tennis academy, αναδιοργανώνοντας πλήρως τα προγράμματα εκμάθησης, με βασικό μέλημα, να γνωρίσουν τα μυστικά του αθλήματος όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά αλλά και ενήλικες.

Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα :  Junior levels (Red-Orange-Green)Adults level (Beginners-Advanced)Ladies.

Για περισσότερες πληροφορίες των τμημάτων και των ωρών προπονήσεων, μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Ομίλου, που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 21:00 και Σαββατοκύριακα 9:00 – 14:30 στο τηλέφωνο 210 8962947.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Βουλιαγμένης, ευχαριστεί την Δημοτική αρχή και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), για την άψογη συνεργασία καθώς και για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπως αυτές αιτήθηκαν.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.