Aπόβαση στον Άλιμο: “Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα” (VIDEΟ&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σκηνές από την παλιά ελληνική ταινία “Καλώς ήλθε το δολάριο”, εκτυλίχθηκαν χθες στην οργανωμένη πλαζ, “Ακτή του Ήλιου”, στον Άλιμο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν στην παραλία, 70 άντρες και 30 γυναίκες που υπηρετούν στο Ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό, για να κάνουν μπάνιο. Το πλοίο τους, το “Νave Etna”, έχει έρθει στο λιμάνι του Πειραιά και τα “ναυτάκια” ψάχνοντας για μια οργανωμένη παραλία που να διαθέτει χώρους ώστε να μπορούν να φυλάξουν με ασφάλεια τις στολές τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα, επέλεξαν την “Ακτή του Ήλιου”, στον Άλιμο, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες που ζητούσαν. Απόλαυσαν το μπάνιο τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους, στη θάλασσα που ήταν στα καλύτερά της, λόγω και των βοριάδων.

Όπως είπε στο NOTIA.GR, ο μάνατζερ της “Ακτής του Ήλιου”, Νίκος Βενιέρης, ειδικά το φετινό καλοκαίρι, υπάρχει πολύ μεγάλη προσέλευση ξένων τουριστών στην παραλία. Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, λόγω της αυξημένης κίνησης των τουριστών, στις παραλίες του δήμου, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους τουρίστες από τους επιχειρηματίες, αλλά και λόγω της πολύ κοντινής απόστασης από το κέντρο της Αθήνας και την εύκολη πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχει δώσει σαφείς οδηγίες στους μαγαζάτορες: “Θέλουμε να τους τους σέβονται όπως τους Έλληνες” είπε στο NOTIA.GR

“Ο Άλιμος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξης τη λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας” τα επόμενα χρόνια, με την επένδυση στο Ελληνικό που είναι δίπλα μας, αλλά και την αναβάθμιση της μεγαλύτερης μαρίνας της Ν/A Μεσογείου, της μαρίνας Αλίμου, στον ιστό της πόλης μας, αλλά δεν θα γίνουμε Μύκονος” ξεκαθαρίζει.

“Όποιοι διανοηθούν να αισχροκερδίσουν σε βάρος των τουριστών θα το πληρώσουν ακριβά” τονίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Ανδρέα Κονδύλη με τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος έχει εκλεγεί βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών και γνωρίζει καλά τι χρειάζεται, ώστε να μπουν στους διεθνείς τουριστικούς χάρτες που προβάλουν την Ελλάδα και οι πόλεις των νοτίων προαστίων, που για άγνωστο λόγο ήταν εξαφανισμένες. Όμως, παρά την μηδενική προβολή από την Περιφέρεια Αττικής και το Υπουργείο Τουρισμού, οι ξένοι τουρίστες με την συμβολή ορισμένων επιχειρηματιών, άρχισαν να ανακαλύπτουν το παραλιακό μέτωπο δίπλα από την Ακρόπολη και από στόμα σε στόμα, κυριολεκτικά κατακλύζουν καθημερινά τις παραλίες των νοτίων προαστίων.

Τώρα βέβαια όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν με άλλο μάτι το παραλιακό μέτωπο, αλλά χρειάζονται θαρραλέες κινήσεις για να λυθούν προβλήματα που έπρεπε να είχαν λυθεί, όπως το μεγάλο θέμα με την έλλειψη ξενοδοχείων. Αν κάποιος επιχειρήσει να κλείσει ξενοδοχείο κατά μήκος της παραλιακής, είναι γελασμένος. Δεν υπάρχει ούτε ράντσο!

Και επειδή λόγω της ενασχόλησης του NOTIA.GR, με τα θέματα του τουρισμού, γνωρίζουμε πολλά για τα προβλήματα που αγνοεί η πολιτεία, θα παρακαλούσαμε πολύ τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, να κάνουν κάτι ώστε να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην “Ακτή του Ήλιου”, στον Άλιμο. Αν έρθει κάποιος επαγγελματίας και προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά του μέσω ίντερνετ, θα απογοητευθεί! Λες και είσαι στην άκρη του κόσμου! Cosmote ακούς?

 

https://www.youtube.com/watch?v=KbgSFdkKhWc&feature=youtu.be

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.