Άγιος Δημήτριος: Παραμένει άδειο το φαραωνικό υπόγειο γκαράζ, στο δημοτικό στάδιο που κόστισε πάνω από 2,5 εκατομμύρια (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), το έργο κατασκευής του υπόγειου χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται εντός του Δημοτικού Σταδίου όπου θα στεγαστεί ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου του δήμου στις 26 Ιουλίου: “Πρόκειται για ένα έργο, σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη του Αγίου Δημητρίου, αφού θα συμβάλλει όχι μόνο στην καθαριότητα και την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής που είναι και η νότια είσοδος της πόλης, αλλά και στη διασφάλιση του στόλου οχημάτων του Δήμου, που αποτελούν ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Το έργο ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2019 και υλοποιήθηκε με δανειοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ & Δ) συνολικού ποσού 2.583.503,82 €, το οποίο χρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και σε ποσοστό 25% από πόρους του (ΤΠ & Δ)”

Το γκαράζ όπως διαπιστώσαμε σε επιτόπιο ρεπορτάζ, παραμένει κλειστό. Τα απορριμματοφόρα εξακολουθούν να παρκάρουν σε ένα ανοιχτό πάρκινγκ, ενώ τα άλλα οχήματα βρίσκονται παρατεταγμένα, στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην κεντρική είσοδο. Μήπως η νομοθεσία δεν επιτρέπει τη χρήση του υπόγειου γκαράζ στο γήπεδο, για τα απορριμματοφόρα;

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.