Τραγικός θάνατος για την 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη – Την παρέσυρε απορριμματοφόρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα υπέροχο κορίτσι. Μια χαμογελαστή γυναίκα. Ολοκληρωμένη με σπουδές και με τεράστιες προοπτικές. Μια γυναίκα που δεν περνούσε απαρατήρητη. Ένα κορίτσι που θα μας λείψει πολύ. Γεμάτο ζωή. Με το χαμόγελο στα χείλη. Θα μας λείψει η θετική ενέργειά της.

Τόσο σε εμάς… αλλά κυρίως στους δικούς της. Η Κατερίνα έφυγε απο τη ζωή ξαφνικά. Άδικα. Τόσο άδικα που αρνούμαι να το πιστέψω. Τι συνέβη;

Σύμφωνα με εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας, το απορριμματοφόρο άδειαζε κάδους στην οδό Ηπείρου στο Χαϊδάρι. Το προσπέρασαν δύο κοπέλες που περπατούσαν στο δρόμο.

Το απορριμματοφόρο είχε αναμμένο τον περιστρεφόμενο κάδο και ο θόρυβος που έκαναν οι μηχανές του ήταν δυνατός.

Το όχημα συνέχισε την πορεία του.

Τις «συνάντησε» ξανά σε απόσταση 15 μέτρων και τις προσπέρασε.

Την στιγμή εκείνη, άγνωστο πώς, η μία από τις δύο κοπέλες χτύπησε στο πίσω μέρος του φτερού της μπροστινής ρόδας και τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν η Κατερίνα Φουσιάνη. Ένα κορίτσι με σπουδές στις Οικονομικές επιστήμες του Καποδιστριακού ενώ ξεχώριζε για τα υπέροχα χαρακτηριστικά της. Τελευταία είχε αναλάβει το εργοστάσιο του πατέρα της μαζί με την αδερφή της το οποίο κατασκεύαζε μηχανές από γεωργικά μηχανήματα. Ήταν 38 χρόνων.

Όπως μάς είπαν συνάδελφοι του οδηγού, το όχημα δεν την παρέσυρε από το μπροστινό μέρος και η ρόδα του δεν την πάτησε και το δυστύχημα είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Ο οδηγός κατέβηκε από την καμπίνα του και κάλεσε αμέσως το 166. Στο σημείο έφτασαν εγκαίρως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας.

Η κοπέλα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου, άφησε την τελευταία της πνοή. Ο οδηγός κρατήθηκε όλη τη νύχτα στην Τροχαία Δυτικής Αττικής και το πρωί αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με εργαζομένους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, ο οδηγός είναι έμπειρος και δεν έχει εμπλακεί σε κανένα ατύχημα στο παρελθόν. Εργάζεται για περισσότερο από 20 χρόνια, με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ασφάλεια του οχήματος είναι σε ισχύ.

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγει η Τροχαία Περιστερίου. Από την πλευρά του ο Δήμος Χαϊδαρίου, αναμένεται να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.

Πηγή: nassosblog.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.