Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Λεβάντια, διπλό η ΑΪΚ Στοκχόλμης




Μπορεί να απέχουμε κάτι παραπάνω από ένα μήνα για την έναρξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων και το ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο να μην είναι μεγάλο, ωστόσο τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, της Ασίας, αλλά και το Κόπα Αμέρικα και το Κόπα Άφρικα μας κρατούν σε εγρήγορση και φροντίζουν να εμπλουτίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές. Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρία αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet. Πάμε να τα δούμε τις προτάσεις μας!

Άσσος η Λεβάντια Ταλίν

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ντέρμπι στην Εσθονία ανάμεσα στη Λεβάντια Ταλίν και τη Φλόρα Ταλίν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, έρχονται από τέσσερις νίκες (σε όλες πέτυχαν από δύο γκολ και πάνω), διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στις εννιά αγωνιστικές (7-2-0). Φιγουράρουν στη 2η θέση της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή είναι στο -2 από τη σημερινή του αντίπαλο. Αυτό σημαίνει, ότι με νίκη σήμερα θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή της κατάταξης.

Από την άλλη, η Φλόρα έδωσε δυνατές απαντήσεις μετά την ήττα από την Νόμε Κάλιου, κερδίζοντας κατά σειρά τις Ταλίνα Κάλεφ (0-2) και Πάιντε (4-1). Στο ντέρμπι, έχει ως στόχο την αποφυγή της ήττας, ώστε να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Γειτονικό ντέρμπι είναι το παιχνίδι και η οποιαδήποτε πρόβλεψη κρίνεται παρακινδυνευμένη. Ωστόσο, παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία στη Λεβάντια και εκτιμούμε πως δε θα την αφήσει να πάει χαμένη. Άσσος σε απόδοση 2.22.

Κερδίζει η ΑΪΚ Στοκχόλμης

Συνεχίζουμε με το Κάλμαρ – ΑΪΚ Στοκχόλμης. Η Κάλμαρ εξακολουθεί να απογοητεύει σταθερά με τις εμφανίσεις της. Στην επανέναρξη επέστρεψε στις ήττες (έχασε 2-0 από την Τζουργκάρντεν εκτός έδρας), συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-3) και αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο σκοράρισμα, αφού έμεινε άσφαιρη στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές.

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης, από την άλλη, δεν έχει επιστρέψει με καλό τρόπο από τη διακοπή, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια της ηττήθηκε 2-0 από την Νόρκεπινγκ και έμεινε στο 0-0 με τη Μάλμε. Οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν αγώνα την Τρίτη με την Αραράτ στην Αρμενία για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο διαθέτουν την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Είναι ανώτερο σύνολο από την Κάλμαρ, περιμένουμε να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και το διπλό σε απόδοση 2.40 αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

«Μοιρασιά» στο Ροβανιέμι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι Ροβανιέμι – Μάριεχαμν. Οι γηπεδούχοι προβλημάτισαν με τις εμφανίσεις τους στα δύο πρόσφατα παιχνίδια τους, σε αμφότερα έμειναν άσφαιροι και δεν άξιζαν να πάρουν κάτι παραπάνω. Στο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι τους έμειναν στο 0-0 με την Κόκκολα εντός έδρας, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από νωρίς και κινδυνεύοντας να χάσουν το παιχνίδι.

Στον αντίποδα, ούτε η Μάριεχαμν πείθει με τις εμφανίσεις της, αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρόσφατες αγωνιστικές (0-2-1), μετρώντας μόλις ένα «τρίποντο» στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-3-4). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κατάταξη, θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχουν και υπό το φόβο της ήττας ίσως συμβιβαστούν στο φινάλε με τον βαθμό. Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο στο «Χ» του 3.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.