Στοίχημα: Δεν χάνει η Χάμαρμπι




Το πρόγραμμα της Δευτέρας  (01/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Κόπα  Άφρικα, Ά Σουηδίας και Ά Νορβηγίας με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Στη Σκανδιναβία τα εθνικά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος του 1ου γύρου, ενώ στην Αίγυπτο το Κόπα Άφρικα βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα καλύτερα online casino που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.

Με έξτρα κίνητρο οι φιλοξενούμενοι

Στις 20:00, στην Μπραβίντα Αρένα η Χάκεν φιλοξενεί τη Χάμαρμπι για την 13η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος. Στην 5η θέση με 21 πόντους βρίσκονται οι γηπεδούχοι, μόλις 2 βαθμούς λιγότερους έχουν οι φιλοξενούμενοι που κατατάσσονται 7οι. Η Χάκεν έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και σύμφωνα με την εικόνα της δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες για το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται ήδη στο -10 από την κορυφή. Από την άλλη η Χάμαρμπι διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα απόψε. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (0-2-1), όμως και τα τρια ήταν απέναντι σε δυνατές ομάδες και η διακοπή (ενός μήνα) του πρωταθλήματος, της έδωσε το χρόνο να ανασυνταχθεί. Αδικείται από τις αποδόσεις η Χάμαρμπι και γι αυτό επιλέγουμε το Χ2 στο 1.80.

Ξεσπάει η Σενεγάλη

Στις 22:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Καΐρου, Κένυα και Σενεγάλη διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Κόπα Άφρικα. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη 2η θέση του ομίλου με 3 πόντους, πίσω από την Αλγερία, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Κενυάτες επικράτησαν 3-2 της Τανζανίας σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, ανατρέποντας το σκορ στο β’ ημίχρονο και διατηρήθηκαν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Από την άλλη, οι Σενεγαλέζοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Αλγερία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, σε μία αναμέτρηση πολύ ισορροπημένη, που θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές τους προσπάθειες. Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Σενεγάλη αναμένεται να επικρατήσει πειστικά. Επιλογή μας η νίκη της Σενεγάλης συνδυαστικά με το Over 1.5 σε απόδοση 1.93.

Δυσκολεύονται στο γκολ

Στις 20:00, στο Σάρπσμποργκ η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Στρομσγκόντσετ για την 13η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Ντέρμπι ουραγών η αναμέτρηση, αφού οι δύο ομάδες κατέχουν τις δύο τελευταίες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Όπως είναι εύκολα κατανοητό αμφότεροι σύλλογοι φείδονται επιθετικής ποιότητας. Μόλις 10 γκολ έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι και 12 οι φιλοξενούμενοι. Λογική επιλογή το Under 2.5, σε πολύ καλή απόδοση (2.02).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.