Ο Νίκος Δένδιας στον «Alpha 98.9» για τα προβλήματα του Νότιου Τομέα της Β’ Αθήνας




Για τα προβλήματα του Νότιου Τομέα της Β’ Αθήνας, μίλησε  ο Νίκος Δένδιας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98.9» και στη Λώρα Ιωάννου:

  • H μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, το Ελληνικό, το οποίο “θα τρέξει” και μπορεί να δώσει 30.000 θέσεις εργασίας. Το παραλιακό μέτωπο, ιδίως μπροστά από την Καλλιθέα και το Μοσχάτο, έχει μένει παντελώς ανεκμετάλλευτο,  σε μια άθλια κατάσταση. Είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς που σε πολλές περιοχές δεν φτάνουν. Ο μεγάλος και εκπληκτικός όγκος του Υμηττού που έχει εγκαταλειφθεί και θα μπορούσε να γίνει ένας περιβαλλοντικός θησαυρός,
  • Είναι και η βελτίωση του οδικού δικτύου και των προσβάσεων.  Καταλαβαίνετε ότι αν τα καταφέρουμε, που θα τα καταφέρουμε να γίνει το μεγάλο έργο του Ελληνικού, ο συγκοινωνιακός φόρτος που είναι ήδη μεγάλος τώρα θα πνίξει την Ηλιούπολη και τις περιοχές αυτές ανάμεσα στο Ελληνικό και στην Αττική Οδό. Πρέπει λοιπόν και αυτά να τα αντιμετωπίσουμε.
  • Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την εγκληματικότητα. Προχθές ο Δήμαρχος του Π.Φαλήρου, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, μου είπε ότι δεν μπορεί να περπατήσει κανείς στη παραλία του Φαλήρου, εξαιτίας των μικροκλεφτών που έχουν έρθει από διάφορες χώρες και κάνουν μαρτύριο τη ζωή όσων πάνε εκεί να περπατήσουν. Γενικά, όπως παντού, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλλει και εκεί την πλήρη διάλυση. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.