Metropolitan Hospital: Το μόνο με πιστοποιημένο ειδικό ακτινοδιαγνώστη μαστού




Το Metropolitan Hospital ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά πως ο ιατρός Ακτινοδιαγνώστης κ. Κωνσταντίνος Συργιάννης, Επιστημονικός Υπεύθυνος του απεικονιστικού τομέα της Μονάδας Μαστού του Θεραπευτηρίου, έλαβε, κατόπιν εξετάσεων, την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ικανότητας στη διάγνωση παθήσεων του μαστού, από τον αρμόδιο ευρωπαϊκό φορέα EUSOBI (European Society of Breast Imaging).

Έτσι, ο ίδιος έγινε ο 5ος κατά σειρά Έλληνας ιατρός με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση και το Κέντρο Μαστού και Γυναίκας του Metropolitan Hospital το μόνο στην Αθήνα που διαθέτει πιστοποιημένο Ειδικό Ακτινοδιαγνώστη Μαστού.

Ανάλογη πιστοποίηση διαθέτει και η Διευθύντρια του Τμήματος Ακτινολογίας και Προηγμένης Απεικόνισης με τη Μαγνητική τομογραφία, Καλλιόπη Βαράκη, MD, PhD, η οποία κατέχει πιστοποίηση για διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις στην Μαγνητική Μαστογραφία (Certificate of proficiency Breast MR with Guided Biopsy) από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ακτινολογίας (American College of Radiology). Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί την μόνη του είδους της στον ελλαδικό χώρο.

Οι πιστοποιήσεις αυτές αποτελούν την ισχυρότερη απόδειξη ότι η Μονάδα Μαστού του Metropolitan, υπό τη διεύθυνση του κ. Βασίλη Βενιζέλου, Χειρουργού Μαστού, παραμένει πιστή στην, από συστάσεώς της, δέσμευση να εναρμονίζεται συνεχώς με τα διεθνή πρότυπα, υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές για την πρώιμη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του μαστού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.