Με δύο αθλητές, ο ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» Αγ. Δημητρίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ23




Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2019 ήταν ένα διήμερο επιτυχιών για τον σύλλογο στίβου ΟΦΚΑ «Οδυσσέας».  Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Κ23 που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, οι αθλητές του Συλλόγου κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο.

Εξαιρετικά ευχάριστο, όμως ήταν το γεγονός πως ο Θανάσης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στο άλμα εις μήκος με 7,74μ. έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου στη Σουηδία.

Ήδη τη συμμετοχή του στα 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχε εξασφαλίσει και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης, ο οποίος στη Λάρισα ήταν χρυσός νικητής στα 200μ. με νέο προσωπικό ρεκόρ 21.53, αλλά και ασημένιος στα 100μ. με 10.73.

Οι δύο αθλητές προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου και από τις μικρές κατηγορίες πρωταγωνιστούν στα αγωνίσματα των αλμάτων και των ταχυτήτων.

Ακόμα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εξαιρετική παρουσία είχε ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ στη σφαιροβολία που ήταν τρίτος με 16,81μ. και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς και η Χρύσα Κουβατζή στα 1.500μ., η Βίβιαν Σπανού στη σφαιροβολία και η Θεοφανία Μπάλλα στα 5.000μ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.