Ένα όνειρο τρελό … όνειρο απατηλό! – Ο Σταμάτης Κόκοτας έρχεται απόψε στον Άλιμο (είσοδος ελεύθερη)
Ο Σταμάτης Κόκοτας στον Άλιμο, για μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 21:00, στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι.  Μαζί του ο Παντελής Αμπατζής.

Είναι ασφαλώς λίγοι αυτοί που απέμειναν στο ελληνικό τραγούδι και μπορείς να πεις, πως η φωνή, η χροιά, η ερμηνεία, τα τραγούδια, το ήθος και η προσωπικότητα τους αποτελούν κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας έχει ερμηνεύσει χρυσά τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών. Κορυφαία ονόματα όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Νίκος Γκάτσος, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έγραψαν αθάνατα τραγούδια για τον μεγάλο ερμηνευτή. Ένα όνειρο τρελό, μα όχι απατηλό, γίνεται πραγματικότητα φέτος στις συναυλίες του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας θα κατηφορίσει από της Ακρόπολης τα μέρη και θα στείλει φιρμάνι μουσικό στην Κρήτη και στη Μάνη, θυμίζοντας μας το «με τι καρδιά να σ? αποχαιρετήσω», το «πες πως μ αντάμωσες», το «στου Προφητ? Ηλία τα σοκάκια», την «Πειραιώτισσα» τον «τρελό» «το αλάνι απ? το λιμάνι», το «δεν το μπορείς» το «γιέ μου» και άλλα πολλά μεγάλα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Σαν το παλιό καλό κρασί, καλύτερος από ποτέ, δίνει ένα δίωρο ρεσιτάλ ερμηνευτικής αρτιότητας. Μαζί του λαϊκή ορχήστρα με σολίστ στο μπουζούκι τον Θανάση Βασιλιά και ο «μαντάμ» τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.