Συνέντευξη Δένδια στον «Αθήνα 9.84 FM»: “Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και στον Άλιμο με το νεκροταφείο”




Ο  υποψήφιος Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Νόνη Καραγιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84 FM».

Ο κ. Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

Σχετικά με την υποψηφιότητά του στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, τα προβλήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν:

  • Στον Άλιμο δεν υπάρχει νεκροταφείο, όπως δεν υπήρχε και στη Γλυφάδα. Όταν ήμουν Υπουργός Εθνικής Άμυνας,  τότε με τον Γιώργο Παπανικολάου αυτό το πρόβλημα το λύσαμε. Παραχώρησα έκταση και φτιάχτηκε το νεκροταφείο. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και στον Άλιμο. Το διακύβευμα είναι να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και να δημιουργήσουμε ένα αναπτυξιακό πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Γίνονται και τα δύο.

 

  • Παραμένει η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και μπορούμε στο παραλιακό μέτωπο, από το Μοσχάτο μέχρι το Δέλτα του Φαλήρου, με τη νέα Περιφερειακή Αρχή και τους Δήμους να κάνουμε θαύματα,  καθώς τώρα είναι υποβαθμισμένο. Τα έργα δεν προχώρησαν γιατί νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο η έλλειψη χρημάτων, αλλά ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων είναι η μη απορρόφηση. Αυτά τα χρήματα τα είχα υπογράψει λίγο πριν φύγω από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
  • Επίσης υπάρχει η ο Υμηττός που είναι ένας περιβαλλοντικός θησαυρός που περιμένει να ανακαλυφθεί. Μπορούμε ακόμη και  να παράγουμε αγριόλαδο από τις ελιές που έχει, το οποίο στο εξωτερικό πωλείται πανάκριβα. Το Ελληνικό από την άλλη είναι μια μεγάλη στεναχώρια. Δεν περίμενα όταν το χρησιμοποιούσα ότι θα μου λέγανε ότι τα υπόστεγα είναι… αρχαιολογικοί χώροι και ο διάδρομος απογείωσης – προσγείωσης δασικός! Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα και μαζί με τους όμορους Δήμους θα το προχωρήσουμε.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.