Συνάντηση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές της Περιφέρειας 
Την πρώτη του συνάντηση με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές της Περιφέρειας Αττικής είχε ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία ένα ενημερωθεί από τα στελέχη της διοίκησης για το έργο τους καθώς και για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας στη Λ. Μεσογείων, τους επισήμανε ότι θα συνεργαστεί μαζί τους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης και της δημιουργίας μιας σύγχρονης Περιφέρειας που δε θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις περιφέρειας των υπολοίπων χωρών της Ε.Ε.

Επιπλέον ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης στην Αττική. Για το λόγο αυτό ζητά και από τους ίδιους να εργαστούν μαζί του σκληρά ανεξάρτητα από τη κομματική ταυτότητα του καθενός.

«Δεν ήρθα στην περιφέρεια για να λειτουργήσω ως διάττοντας αστέρας.  Βρίσκομαι εδώ αποφασισμένος για να δουλέψω και να συνεργαστώ μαζί σας συστηματικά για να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί ως οικογένεια ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Δεν με ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα κανενός, αυτό που ζητώ είναι να εργαστούμε και να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας για να μεταβούμε από την εποχή της αδράνειας και της μιζέριας σε ένα καλύτερο αύριο. Όσοι δεν επιθυμούν  να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση θα τους διευκολύνουμε να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες.

Για μένα αποτελεί ουσιαστική και ειλικρινή δέσμευση ότι θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των πολιτών, αλλά και όλων των εργαζομένων.  Από τη μέχρι τώρα πορεία μου στην αυτοδιοίκηση, έχω αποδείξει ότι πάντα επέλεγα το δρόμο της συνέπειας και την ευθύνης. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.  Όλοι μαζί, νέα Διοίκηση και εργαζόμενοι  θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την Αττική μας».

Ο  νέος περιφερειάρχης ζήτησε από τα υπηρεσιακά στελέχη της περιφέρειας Αττικής εντός 20 ημερών να συντάξουν μια έκθεση στην οποία θα προσδιορίζουν τις δράσεις τους, τις εκκρεμότητες, αλλά και τις προτάσεις τους σχετικά με το αντικείμενο τους. 

Ο Γ. Πατούλης θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τις επαφές με τους διοικητικά στελέχη και εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.