“Όσοι μας αγαπάτε, βάλτε ένα σταυρό στο Χατζηδάκη και έναν στον Κυρανάκη” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ο 30αρης υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, με την παρουσία περισσότερων από 2.500 ατόμων να επιβεβαιώνει πως πρόκειται για την πιο δυνατή νέα “γαλάζια” υποψηφιότητα στα Νότια της Β’ Αθηνών.

Η μαζική προσέλευση, η παρουσία πολλών νέων και το ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα στην κεντρική του προεκλογική ομιλία που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Grand Hyatt επιβεβαίωσε αυτή τη δυναμική.

Η είδηση όμως βγήκε από τον Διονύση Χατζηδάκη ο οποίος προλόγισε τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη με πολύ θερμά λόγια καταλήγοντας “όσοι μας αγαπάτε, βάλτε ένα σταυρό στο Χατζηδάκη και έναν στον Κυρανάκη”.

Το ίδιο είπε βέβαια και ο νεαρός υποψήφιος στη δική του ομιλία αναφέροντας ότι είναι “τεράστια τιμή και ευθύνη” να μιλά με αυτά τα λόγια ο Διονύσης Χατζηδάκης που “αποτελεί παράδειγμα πολιτικής και παράδειγμα ζωής για εμάς τους νεότερους”.

Σε σημερινή του ανάρτηση στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε:

“Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Όπου κι αν τελειώσει αυτό το ταξίδι, η χθεσινή σας συγκλονιστική παρουσία είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους, νεότερους και παλαιότερους, την καθεμιά και τον καθένα από σας ξεχωριστά. Μόνο η δική σας φωνή δίνει νόημα σε αυτό που κάνω. Μόνο η δική σας εντολή και η δική σας αγάπη είναι το κίνητρο για να συνεχίσουμε μαζί✌️

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.