Ομαδική έκθεση από τη Φωτογραφική Ομάδα του Δήμου Αλίμου




Η Φωτογραφική Ομάδα του Δήμου Αλίμου (Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου) κλείνει δεκατέσσερα χρόνια και σας προσκαλεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, στις 20.00 στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεση φωτογραφίας.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου, Λεωφόρος Ιωνίας 96, Άνω Καλαμάκι.

Με δάσκαλο και πολύτιμο καθοδηγητή στο στήσιμο της έκθεσης, τον Γιάννη Γιαννακόπουλο, η ομάδα μας θα αποδείξει την αγάπη της για την φωτογραφία όπως το κάνει κάθε χρόνο τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Η ομορφιά της φύσης και των «στιγμών», όπως αυτά μπορούν να αποτυπωθούν από τον φακό, τα συναισθήματα που αντανακλώνται σε κάθε εικόνα μας, υιοθετούν την έννοια και όχι την λέξη «ομάδα» τελικά. Με σκοπό να παρουσιάσουν πρωταρχικά τις διάφορες τεχνικές που εφαρμόστηκαν όλη την Φωτογραφική Χρονιά, αλλά τελικά το συνολικό έργο αποτελεί μια εικαστική πρόταση στο χώρο της Φωτογραφίας.

Επίσης εκτός της ομαδικής έκθεσης δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο που θα επισκεφτεί την έκθεση να κρίνει τον κάθε φωτογράφο ξεχωριστά μέσα από μια σειρά φωτογραφιών σε ατομικό επίπεδο πλέον.

Συμμετέχουν:

Α΄ Κύκλος – Αρχαρίων
Ντέμη Αρβανίτη, Γιώργος Βαλατσός Giorgos Valatsos, Σπύρος Βιδάλης, Εφη Βροντή, Τζούλη Δοπούλου, Νιόβη Δρυμούση, Αθηνά Ζαρίφη, Σταυρούλα Κατσαρέα, Αθηνά Κατσώνη, Χριστιάννα Κουζέλη, Ανδρονίκη Λέφα, Ανδρέας Μπογδάνης, Ιωάννα Οικονόμου, Λάζαρος Παπαλουκάς, Παναγιώτα Σκουτέρη, Μάνος Χριστοδουλάκης.

Β΄ Κύκλος – Προχωρημένων
Αγγελική Καραμάνου, Γρηγόρης Κουτουζίδης, Άντα Δάβαρη, Αργυρώ Δασκαλάκη, Θεοδώρα Ιωάννου, Αναστασία Μάρκου, Μέκιου Βασιλική, Μίνα Ιωαννίδου, Ρία Μπαϊμάκου, Νίκος Μπονάτος, Βασίλης Πατσούρας, Τζανάκη Γεωργία, ΠαναγιώταΤσαρουχά, Αλεξάνδρα Χατζηγιάννη, Εύα Χρήστου.

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος, Δάσκαλος Φωτογραφίας

info
Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου, Λεωφ. Ιωνίας 96
Ημερομηνία: Εγκαίνια: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 | 20.00
Διάρκεια: 7 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου 2019
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα 10.00 – 13.00 & 17.00-22.00
Είσοδος ελεύθερη

Event: https://www.facebook.com/events/909379819417927/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.