Ο “Μπέμπης” της Αλιμιώτισσας, Βίλης Σωτηροπούλου – Ένα δώρο στα “παιδιά ενός κατώτερου θεού” (VIDEO)




 Ήταν μία όμορφη βραδιά, η προχθεσινή, που το μυθιστόρημα μου, ” Ο ΜΠΕΜΠΗΣ”, βρέθηκε μπροστά σε πολύ κόσμο κι αγκαλιάστηκε απ όλους..
Θα κοινοποιήσω, μερικές στιγμές από τις ομιλίες των φίλων που βρίσκονταν στο Πάνελ των ομιλητών, σημαντικών ανθρώπων του Θεάτρου, της Λογοτεχνίας και των Θεραπειών, του Παναγιώτη Μέντη, της Αντιγόνης Πόμμερ, της Άσπας Τομπούλη και του Γεράσιμου Δεστούνη,έτσι όπως παρουσιάστηκαν ζωντανά προχθές μέσα από την σελίδα των Εκδόσεων ‘’Υδροπλάνο’’ . Ακόμα, κάποιες μικρές εικόνες απο τις σελίδες του βιβλίου που ”διαβαζο έπαιξαν” οι καλοί μου φίλοι και συναδέρφοι, η Γεωργία Αγγουριδάκη, η Μίνα Λαμπροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Βασίλης Παπαδημητρίου,η Κατερίνα Τσεβά και ο Γιώργος Ψάλτου. Επίσης το καλωσόρισμα της Μαρίνας Νικολαίδου που εκπροσώπησε το Σπίτι του Ηθοποιού, την παρουσία της αγωνίστριας και ”ψυχής” του Σπιτιού του Ηθοποιού, της Άννας Φόνσου και φυσικά τα όμορφα λόγια της συντονίστριας της εκδήλωσης, και ”ψυχής” των Εκδόσεων ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ, της Αναστασίας Κορινθίου. Παρούσες πάντα με αγάπη για το βιβλίο και οι, Μαρία Σταμπουλή και Ελισσάβετ Μπουράκου, της ομάδας του ΥΔΡΟΠΛΑΝΟΥ.

Κάποιες τέτοιες στιγμές δεν είναι πολλές στη ζωή του καθενός μας..
Υποκλίνομαι λοιπόν, κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, το ελάχιστο που μπορώ να πω, σε όσους κι όσες τίμησαν κι εμένα και πιο πολύ τον..’’ΜΠΕΜΠΗ’’ μου.

Vily Sotiropoulou 

Ήταν μία όμορφη βραδιά , η προχθεσινή, που το μυθιστόρημα μου, '' Ο ΜΠΕΜΠΗΣ'', βρέθηκε μπροστά σε πολύ κόσμο κι…

Gepostet von Vily Sotiropoulou am Sonntag, 30. Juni 2019

Από την παρουσίαση του βιβλίου ” Ο Μπέμπης” στο σπίτι του ηθοποιού:

Το πιο σημαντικό σε ένα βιβλίο πέρα από το να είναι καλογραμμένο είναι πιστεύω να καταφέρει “να αγγίξει τον αναγνώστη”να τον κάνει να νιώσει, ότι ταυτίζεται με τον συγγραφέα. Ο μπέμπης της Β. Σωτηροπούλου που είναι ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα, το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο !!!!. Ο πρωταγωνιστής είναι ένα ανθρώπινο πλάσμα που από την τρυφερή του ηλικία χρεώνεται να τα βγάλει πέρα . Ίσως η προσωπική του ιστορία μυθοπλασία ή αλήθεια μαζί με την ιστορία των προσώπων του να χανόταν σαν αναλώσιμο υλικό αν δεν αποφάσιζε να την καταγράψει η συγγραφέας του βιβλίου που έχει τίτλο τη λέξη με την οποία τον καλούσαν οι άνθρωποι κοντά τους “Μπέμπη” τον έλεγαν. Είναι ένα δώρο στα πιο δυσκολεμένα παιδιά σ΄αυτά που μια ηρωίδα του βιβλίου τα αποκαλεί “παιδιά ενός κατώτερου θεού!!!!!
Συγχαρητήρια Βίλυ μου!!!!

 Aggeliki Pagoni είναι με την Vily Sotiropoulou.

 

 

https://www.facebook.com/vily.sotiropoulou/posts/10220052444761364

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.