O Γρηγόρης Ψαριανός σε Καλλιθέα και Μοσχάτο – Ταύρο




Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο του υποψήφιου στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών με την ΝΔ Γρηγόρη Ψαριανό, όπου συζήτησαν τις δυνατότητες και προοπτικές που ανοίγονται και για τον συγκεκριμένο δήμο εάν θα προχωρήσει η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, ζήτημα που άλλωστε είναι διαδημοτικό και αφορά όλη τη νότια Αθήνα.

Ο κ. Κάρναβος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε σχεδιασμούς που υπάρχουν και σχετίζονται με την πλούσια και ποικιλόμορφη πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου Καλλιθέας, όπως επίσης και στην δυνατότητα σύνδεσης της πολιτιστικής δραστηριότητας του Δήμου με εκείνη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής ήταν και οι πολίτες που συνάντησαν τον υποψήφιο βουλευτή και του ευχήθηκαν εγκάρδια καλή επιτυχία στο εγχείρημα​

Στην δυτική άκρη του Νότιου Τομέα

 Στο Δημαρχείο του Μοσχάτου-Ταύρου συναντήθηκε με τον  Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος ξεκινά την τρίτη θητεία του ως δήμαρχος της πόλης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει καταβάλει ώστε να μην υπάρχουν δημότες δύο ταχυτήτων στον Καλλικρατικό Δήμο που προέκυψε με την συνένωση δύο περιοχών με διαφορετικά  πολεοδομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά. Έγινε επίσης αναφορά στην ανάγκη ολοκλήρωσης του πολεοδομικού σχεδιασμού της περιοχής του Ταύρου, όπου υπάρχει χωροταξική αναρχία και στην ανάγκη της αξιοποίησης των πάμπολων κενών κτηρίων πρώην εργοστασίων, κάποια από τα οποία αποτελούν και εξαιρετικά δείγματα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής , τα οποία παραμένουν σε εγκατάλειψη μετά την αποβιομηχάνιση της περιοχής. Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη  συμμετοχής του Δήμου στον Φορέα Διαχείρισης του Παραλιακού Μετώπου , ενώ αναφέρθηκαν και διεκδικήσεις από πλευράς του Δήμου χώρων όπως της  Φαρμακαποθήκης της οδού Ειρήνης ή του κτηρίου του ΕΟΜΜΕΧ από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ και πολίτες από την περιοχή που δίνουν την μάχη των τελευταίων ημερών διεκδικώντας στις 8 Ιουλίου η χώρα να γυρίσει σελίδα.​

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.