Ο 3ος Ετήσιος Χορός της Αθλητικής Ακαδημίας South Αλίμου




Το Σάββατο 22/6/2019 πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ετήσιος Χορός της Αθλητικής Ακαδημίας South Αλίμου. Τα μέλη της ακαδημίας μας, οι αθλητές της South και εκλεκτοί προσκεκλημένοι κατέκλυσαν το ανοιχτό γήπεδο, παρόντος του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, του κ. Στέφανου Διαμαντή (Αντιδημάρχου Αλίμου) και του κ. Νίκου Αλβανού (Αντιπροέδρου ΘΟΠΑΑ).

Η φετινή εκδήλωση αποτελεί την 3η ετήσια χοροεσπερίδα της South Αλίμου, η οποία είθισται να διεξάγεται εντός του ανοιχτού γηπέδου της South, αναδεικνύοντας τον φυσικό δεσμό  των μελών της South με τον συγκεκριμένο χώρο.

Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στη διαρκή ανάπτυξη του Συλλόγου στα 6 έτη λειτουργίας του, ενώ συγκεκριμένα για την νέα αγωνιστική περίοδο η South Αλίμου έχει ήδη στελεχώσει την U22 ανδρική της ομάδα με νέους, στην πλειοψηφία τους φοιτητες απο τον Άλιμο και τις γειτονικές περιοχές.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Συλλόγου κ. Άνθης έκανε εκτενή αναφορά  στα άμεσα σχέδια του Συλλόγου, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ανακοίνωση ανάπτυξης “διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης των γονιών μας, μέσα από την οποία θα έχουν την δυνατότητα να καταρτιστούν στα αθλητικά προγράμματα που εφαρμόζονται στον Σύλλογο και με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν το όραμα της κοινής αθλητικής διαδρομής”.

H South Αλίμου εδρεύει στα μπασκετάκια Λυσικράτους 82 και Κονδύλη στον Άλιμο επενδύοντας αποκλειστικά σε εξειδικευμενα αθλητικά προγράμματα καλαθοσφαίρισης. Με δύναμη πλέον των 230 αθλουμένων αποτελεί την βασική κοιτίδα του αθλήματος στην περιοχή. Τις δραστηριοτητες της South έχουν τιμήσει με την παρουσία αθλητές παγκοσμίου φήμης, όπως: ο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Νίκος Παππάς, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Δήμος Ντικούδης, ο Χρήστος Σαλούστρος, ο Νίκος Γκίκας, ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, η Ελεάννα Χριστινάκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.