Nτόρα Πάλλη: Μεγάλωσα και συνεχίζω να κατοικώ στην Νότια Αθήνα




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Παρουσία άνω των 1.500 πολιτών που κατέκλυσαν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα και τους γύρω χώρους του πολυχώρου εκδηλώσεων Balux στη Γλυφάδα, η Υποψήφια Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Β’ εκλογικής Περιφέρειας, κ. Ντόρα Πάλλη, πραγματοποίησε χθες την κεντρική προεκλογική της ομιλία.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Balux παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, πολλοί, Δήμαρχοι, πρώην Υπουργοί και Βουλευτές, φορείς της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, καθώς και πλήθος πολιτών όλων των ηλικιών. Ανάμεσα τους, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γεώργιος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, ο τέως Ευρωβουλευτής, Κώστας Πουπάκης, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ, Φάνη Πάλλη- Πετραλιά, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βασιλική Λαζαράκου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, Μίλτος Μπαντής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νοτίου Τομέα,Τζίνα Αδαμοπούλου, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Δήμητρα Νάνου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας, Στρατής Παναγάκος, ο αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, Νίκος Λεβετσοβίτης, οι αντιδήμαρχοι Γλυφάδας, Ορέστης Τσάγκλας, Δημήτριος Νιτσιόπουλος,Άννυ Καυκά και Παναγιώτης Κισκήρας, οι αντιδήμαρχοι Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου και Αρτέμης Καραμολέγκος, ο αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας, Δημήτριος Αγγελάτος, Μπέσσυ Αργυράκη, Γεωργία Βαμβακερού, Γεώργιος Αγγελόπουλος, Ελένη Καράχου-Σκούταρη, Νατάσσα Αργυρόπουλου,  Δημήτριος Νιτσιόπουλος, Χρήστος Μιχαλακάκος, Δημήτριος Ακρίβος, Σπύρος Δήμου, Δάφνη Χαρίση-Μπίλια και Στέλιος Κουρουπάκης οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγ. Δημητρίου, Μάρκος Βαζαίος και Παναγιώτης Γρίλλιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιθέας, Γεώργιος Κουτσογιάννης και Κωνσταντίνος Ευσταθίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βύρωνα, Γιώργος Λέλλος, Πηνελόπη Δάφνη και Μαρία Ζιώγα, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Φαλήρου, Γιάννης Πήλιουρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελληνικού – Αργυρούπολης, Κυριακή Θεοδώρου, Χαρίκλεια Λαμπρινού, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος,οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθηναίων, Πόπη Δομάζου και Λευτέρης Σκιαδάς, ο δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού, Γιώργος Ανυφαντής, οι τέως Δήμαρχοι Γλυφάδας Στέλιος Λανδράκης και Μοσχάτου Σωτήρης Ανδρέου, το μέλος Πολιτικής Επιτροπής και Αν. Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων της ΝΔ, κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου και Μάϊρα Μυρογιάννη.

Mε τον νέο δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Στέλιος Μηγιάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και αργυρή Ολυμπιονίκης, Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και αργυρή Ολυμπιονίκης, Εύη Μωραϊτίδου, οι Ολυμπιονίκες, Νέρι Νιανγκουάρα, Βούλα Ζυγούρη, οι Παραολυμπιονίκες, Κώστας Φύκας, Θοδωρής Αλεξάς, Νίκος Πατεράκης, ο Στρατηγός του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, καθώς και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Μαρία Χριστοφορίδου και Πέτρος Χατζηϊωαννίδης.

Την κ. Πάλλη προλόγισαν ο τέως Υπουργός Ναυτιλίας και Βουλευτής της ΝΔ, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Κωστής Χατζηδάκης, η Αν. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνα Μπότσιουκαι ο κοινοβουλευτικός συντάκτης και ιστορικός ερευνητής, Τάκης Κάμπρας.

Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στην διαχρονική φιλία που τον συνδέει με την κ. Πάλλη, υπογράμμισε ότι «με τη Ντόρα μοιραζόμασταν τα ίδια θρανία. Τώρα, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε και τα ίδια έδρανα στη Βουλή. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα για την Νότια Αθήνα που ο τόπος το έχει ανάγκη».

Από την πλευρά του, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Χατζηδάκης, σημείωσε ότι «η Ντόρα μου έχει φέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις στην Γραμματεία Προγράμματος της ΝΔ, με αποκορύφωμα αυτές για τον σχολικό εκφοβισμό. Η διάθεση προσφοράς της είναι πραγματικά συγκινητική και πιστεύω ότι η παρουσία της στη βουλή θα έχει προστιθέμενη αξία».

Η κ. Μπότσιου, με τη σειρά της, στάθηκε στην πολιτική παρουσία της κ. Πάλλη όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας ότι της έχει κάνει εντύπωση «ο σταθερά θετικός και μετριοπαθής της χαρακτήρας. Έχει πάντα έναν καλό λόγο, πράγμα σπάνιο, και να τον πει κάποιος δημοσίως, ακόμα σπανιότερο. Τιμά τις φιλίες της, αλλά αναγνωρίζει και την αξία όσων δεν είναι φίλοι της. Αυτές είναι σημαντικές ποιότητες στην πολιτική, όταν μιλάμε για ποιοτικό άλμα στον τόπο».

Με τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη

Η κ. Πάλλη, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την συγκινητική τους παρουσία, υπογραμμίζοντας ότι «οι περισσότεροι, από εδώ, με γνωρίζετε. Μεγάλωσα και συνεχίζω να κατοικώ στην Νότια Αθήνα. Από μικρό παιδί όλα τα ακούσματα μου είχαν σχέση με την πολιτική. Δε θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, μεγαλώνοντας δίπλα από την Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, που δε θα μιλήσω για το έργο της. Άλλωστε, αυτό «μιλάει» από μόνο του. Αλλά για κάτι που για μένα είναι πιο σημαντικό. Ότι με έμαθε να δίνω τις μάχες από όποιο πόστο και αν βρίσκομαι με αξιοπρέπεια. Αυτήν την αξιοπρέπεια που θέλουμε, σήμερα, να αισθάνονται όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και αγωνίζομαι».

Ο κ. Κάμπρας, υπερθεμάτισε την ιστορικότητα του ονόματος Πετραλιά και προσέθεσε ότι «η Γλυφαδιώτισα υποψήφια Ντόρα Πάλλη είναι εργαζόμενη, οικογενειάρχης. Η ενασχόληση με τα κοινά  δεν είναι για εκείνη κάτι ευκαιριακό, αλλά είναι τρόπος ζωής».

Συνεχίζοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι «η παράταξη των μεγάλων επιλογών. Είναι η παράταξη που όταν κλήθηκε να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στα πράγματα, οδήγησε την πατρίδα σε σωστές αποφάσεις, σε ασφαλή λιμάνια. Είμαστε η παράταξη που τις κρίσιμες στιγμές σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και με τις πολιτικές μας επιλογές δημιουργήσαμε τη σύγχρονη, δημοκρατική και ευρωπαϊκή Ελλάδα. Σήμερα, στο παρόν, έχουμε και πάλι μία πολύ καθαρή εικόνα του τι πρέπει να πράξουμε, πως πρέπει να κινηθούμε. Ο ελληνικός λαός είναι κουρασμένος από την αδικαιολόγητη διάρκεια της κρίσης, από το απαράδεκτο βάθος της που κλόνισε κάθε πτυχή της ζωής του και κάθε βεβαιότητα που είχε χτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό είναι μεγάλη και η δική μας ευθύνη».

Με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου

«Οι Έλληνες όμως, πιο ώριμοι από ποτέ, είναι έτοιμοι στις 7 Ιουλίου να κάνουν το επόμενο βήμα. Είναι έτοιμοι να κάνουν ένα άλμα όπως παλιά για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον κόσμο. Όπως τότε που εντάχθηκαν στην τότε ΕΟΚ. Όπως τότε που εντάχθηκαν στην ΟΝΕ. Όπως τότε που διοργάνωσαν τους ωραιότερους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως τότε που είχαν το ανάστημα να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα στο Βουκουρέστι. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια Κυβέρνηση που θα διαμορφώσει την Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.