Φασιστική πρόκληση στη Γλυφάδα




(Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας)

Οι φασίστες του ναζιστικού κόμματος της «Χρυσής Αυγής» βγήκαν από τα λαγούμια τους και έκαναν περατζάδα στην κάτω Γλυφάδα αφήνοντας στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων πολυσέλιδα έντυπα (απορίας άξιο που βρίσκουν χρηματοδότες) και σκίζοντας τις αφίσες στα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Άμεση αντίδραση πολιτών και συντρόφων μας απέτρεψε μεγαλύτερες καταστροφές και αποκατέστησε το εκλογικό υλικό.

Καμμιά ανοχή στους αρνητές της Δημοκρατίας και τα εγκληματικά τάγματα εφόδου. Ο κοινοβουλευτικός μανδύας δεν μπορεί πια να σκεπάσει το απεχθές πρόσωπο της νεοναζιστικής οργάνωσης. Βοά η αίθουσα του δικαστηρίου, στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φυσσα, από τα στοιχεία για τα έργα της εγκληματικής συμμορίας: αίμα, βία, τάγματα εφόδου, εκπαίδευση στα όπλα, ανοιχτή επιβουλή κατά του πολιτεύματος, απειλές, εκβιασμοί. Αποδεικνύονται η αρχή του αρχηγού, ο ναζιστικός χαρακτήρας, η στρατιωτική δομή, η ιεραρχία, το modus operandi.

Η μάχη με το τέρας της μισαλλοδοξίας, του εθνικισμού, του ρατσισμού είναι και πρέπει να είναι διαρκής. Η αποδοχή και το χάιδεμα αυτιών τέτοιων απόψεων μόνο άσχημα μπορεί να φέρει στους εργαζόμενους και στην πατρίδα μας.

Φασιστική πρόκληση στη Γλυφάδα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.