Eγκαίνια του παραρτήματος «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ»




Η νέα διεύθυνση των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ» πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας την Δευτέρα 24/6/2016 στους ανανεωμένους χώρους του παραρτήματος, Λ. Καλαμακίου 89 & Λευκωσίας.

Σε ατμόσφαιρα γιορτής οι ενδιαφερόμενοι μαθητές με τους γονείς τους ξεναγήθηκαν στους ανανεωμένους χώρους του φροντιστηρίου, συνομίλησαν με τους καθηγητές και γνώρισαν το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον μάθησης.

Σταυρούλα Βαχαβιώλου, Διευθύντρια Διακρότημα Καλαμάκι και Ευαγγελία Τσιορλίδα, ραδιοφωνική παραγωγός & παρουσιάστρια

Την εκδήλωση τίμησε με την ομιλία του ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, τονίζοντας την αξία που έχει η σωστή προετοιμασία και προσπάθεια με σκοπό την επιτυχία, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» κ. Αναστάσιος Σκιαδόπουλος ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην επάρκεια και την αξιοπιστία του Ομίλου που αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους στον χώρο της Εκπαίδευσης. Καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους απηύθυνε η Διευθύντρια του «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ» κα. Σταυρούλα Βαχαβιώλου – Καρούτζου, μιλώντας για το όραμά της και το πάθος της στο να βοηθά νέα παιδιά να πετύχουν τον στόχο τους και με την ιδιότητά της ως εκπαιδευτικός.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Σταυρούλα Βαχαβιώλου, Διευθύντρια Διακρότημα Καλαμάκι

Τη μουσική επιμέλεια και παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε με επιτυχία η μουσική παραγωγός & παρουσιάστρια Ευαγγελία Τσιορλίδα. Οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης είχαν τη χαρά να συμμετέχουν σε δράσεις που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον τους καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή σε κληρώσεις για δώρα που τους ενθουσίασαν! Συγκεκριμένα, η διεύθυνση του φροντιστηρίου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου πρόσφερε δωρεάν φοίτηση για έναν χρόνο σε έναν μαθητή του κοινωνικού φροντιστηρίου. Παράλληλα, κληρώθηκαν σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα στους παρευρισκόμενους μαθητές.

Θεόδωρος Ζινέλης προπονητής Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑΣ, Τζένη Σκεπετάρη προπονήτρια Α.Σ. ΓΑΙΑ, Σταυρούλα Βαχαβιώλου, Διευθύντρια Διακρότημα Καλαμάκι, Αναστάσιος Σκιαδόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Εκπαιδευτικού Ομίλου Διακρότημα, Θεόδωρος Καρούτζος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.