Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Εντατικοποίηση των εργασιών για να δοθεί λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια




Με αφορμή το ζήτημα της αποκομιδής των συσσωρευμένων απορριμμάτων που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη  – λόγω της έλλειψης προσωπικού στην Καθαριότητα (συμβάσεις ΟΑΕΔ) , του οποίου η απασχόληση στους δήμους παρατάθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη μόλις την 21η /06/2019 – ο εκλεγμένος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου
Ιωάννης Φωστηρόπουλος (για το υπόλοιπο της δημοτικής περιόδου δηλαδή μέχρι την 31η /8/2019) συναντήθηκε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Καθαριότητας και ζήτησε την εντατικοποίηση των εργασιών προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Αποφασίστηκε η ενίσχυση των δρομολογίων των οχημάτων της αποκομιδής με τη δέσμευση του προσωπικού να καταβάλλουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Φωστηρόπουλος καλεί επιπλέον τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος αποφεύγοντας την
τοποθέτηση ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα, στρώματα, ξύλα κ.ά.) σε κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια. Για την απομάκρυνσή τους, αρμόδια είναι η Υπηρεσία Καθαριότητας στον ειδικό αριθμό 1565, προκειμένου η περισυλλογή τους να γίνεται άμεσα δίχως να επιβαρύνεται η εικόνα της πόλης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.