Το μεγαλύτερο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι στο Παλαιό Φάληρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με διάμετρο 10τ.μ. και με 4.500 τριαντάφυλλα να το περιστοιχίζουν περιμετρικά, σήμερα Τετάρτη 1η Μαϊου, στο Πάρκο Φλοίσβου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Παλαιού Φαλήρου και Υποψήφια Δήμαρχος με το συνδυασμό ‘’ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ- ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ», πραγματοποίησε δράση με ιδιαίτερο συμβολισμό, δημιουργώντας το μεγαλύτερο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι της Πόλης.

Με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη να κηρύσσει την έναρξη του στολισμού του μαγιάτικου στεφανιού, τοποθετώντας πρώτος το δικό του τριαντάφυλλο, ακολούθησε πλήθος Παλαιοφαληριωτών που συμμετείχαν στη δράση, θέλοντας να δώσουν το δικό τους οικολογικό μήνυμα, τοποθετώντας κι αυτοί ένα τριαντάφυλλο, το οποίο μοιράστηκε από τους συνεργάτες της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, ώστε να ολοκληρωθεί το γιορτινό μαγιάτικο στεφάνι που κοσμεί πλέον το Πάρκο Φλοίσβου.

Όπως η ίδια δήλωσε : «Αυτή η μέρα έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Από την μία συμβολίζει την ισότητα και ισονομία –βασικοί πυλώνες για την δημοκρατία μας-και από την άλλη την αναγέννηση της φύσης με την Ανοιξη, γεγονός που θέλουμε να φέρουμε στα σπίτια και στον Δήμο μας.

Φτιάχνοντας αυτό το μεγάλο στεφάνι θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα για αγάπη προς την φύση και σεβασμό στον συνάνθρωπο, αξίες με τις οποίες πορευόμαστε άλλωστε σαν ομάδα διεκδικώντας την στήριξη των δημοτών μας»

Η κατά γενική ομολογία επιτυχημένη και βραβευμένη τρεις φορές Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, δεν φαίνεται να ησυχάζει καθώς ακόμη και τώρα που βρίσκεται εν διαμέσου της προεκλογικής περιόδου, η οικολογική της συνείδηση επιβάλλει διαρκείς περιβαλλοντικές δράσεις.

Στα δύο τελευταία χρόνια η Βίκυ Ανδρικοπούλου, ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου,εξασφάλισε για τον δήμο της χρυσό βραβείο για τον υπέροχο βοτανόκηπο που βρίσκεται μέσα στο Πάρκο Φλοίσβου.

Δεύτερο βραβείο για την αποτελεσματική κι επιτυχημένη αντιμετώπιση των κουνουπιών στην επιβαρυμένη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας του Παλαιού Φαλήρου, όπου βρίσκεται το Ρέμα της Πικροδάφνης, μια συνεργασία που η Υποψήφια Δήμαρχος έκανε από κοινού με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Το τρίτο βραβείο αφορά την εκπληκτική ανάπλαση του Πάρκου Αγίου Γεωργίου, έκτασης 22 στρεμμάτων σε χώρο πρασίνου και αναψυχής, κυριολεκτικά ένα πνεύμονα οξυγόνου μέσα στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.