Tα κορίτσια του Κονδύλη “Aγαπούν τον Άλιμο” και έχουν ιδέες και όρεξη για δουλειά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Τέσσερις νεαρές Αλιμιώτισσες,  με φρέσκες ιδέες και πολύ όρεξη για έργο, είναι υποψήφιες σύμβουλοι με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση του Ανδρέα Κονδύλη “Αγαπώ τον Άλιμο”.

 

Μη μένεις αμέτοχος σε ό,τι σε αφορά. Ευαισθητοποιήσου, κινητοποιήσου!
Ελάτε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο Άλιμο!!!

Το όνομά μου είναι Νικολάτου Δανάη.
Γεννήθηκα στις 24 Απριλίου του 1999 στον Άλιμο, όπου έκτοτε ζω και δραστηριοποιούμαι.
Ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου με αριστείο το 2017 και εισήχθην επιτυχώς στην τριτοβάθμια, στο τμήμα Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Ήδη από τα σχολικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά, μέσω της προεδρίας και διάκρισής μου στα μαθητικά 5μελή και 15μελή συμβούλια του γυμνασίου και λυκείου μου.
Όντας φοιτήτρια έχω συμμετάσχει σε πλήθος εθνικών και παγκοσμίων πολιτικών προσομοιώσεων, σε μερικά από τα οποία μετράω διακρίσεις.
Ο εθελοντισμός δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στην ατζέντα μου τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του διαδικτύου.

Το μάθατε;;; Σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές, άλλαξαν τα δεδομένα όσον αφορά τα δικαιώματα ψήφου. Δικαίωμα ψήφου έχουν ΚΑΙ τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή έχουν γεννηθεί μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2002. Παιδιά!!!! Μη δείχνετε απάθεια. Εκμεταλλευτείτε το ! #agapwtonalimo #perifanoigiatonalimo

Η αγάπη μου για προσφορά με ώθησε στην απόφαση να μη μένω αμέτοχη στις εξελίξεις που διαδραματίζονται γύρω μου, αλλά να μετέχω ουσιαστικά σε ό,τι αφορά τόσο εμένα όσο και τον τόπο μου. Γιατί οι νέοι έχουν ιδέες, που, εάν τους δοθεί η ευκαιρία, μπορούν να εκφραστούν για ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό και δυναμικό μέλλον.

 

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!
ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!

Ονομάζομαι Μαρία Ξένου είμαι 19 ετών και κάτοικος Αλίμου.
Έχω αποφοιτήσει από το 2ο γενικό λύκειο Αλίμου και σπουδάζω διοίκηση και οικονομία στον τομέα της Ναυτιλίας.
Απ’τα 10 μου χρόνια άρχισα να παίζω πιάνο και έπειτα κατάλαβα την αγάπη μου για το τραγούδι.
Ξεκίνησα να σπουδάζω στο ωδείο Φίλιππος Νάκας φωνητική στα 17 μου χρόνια κυνηγώντας την υποτροφία στο Berklee College of music στην Βοστώνη, παράλληλα έπαιρνα μέρος σε εκδηλώσεις, μουσικές μπάντες και ανέβαζα video μου στο YouTube.
Δυστυχώς σταμάτησα τις σπουδές μου στην μουσική λόγω οικονομικών προβλημάτων, έπειτα ξεκίνησα να δουλεύω στον χώρο εστίασης μέχρι και σήμερα.
Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη ”Αγαπώ τον Άλιμο” του Ανδρέα Κονδύλη.
Μετά απ’αυτήν την πρόταση έχω εστιάσει των αγώνα μου για τον Άλιμο καθώς έχω πολλές ιδέες να προσθέσω και να αξιοποιήσω.

Πίσω στα θρανία;…Οχι! Ομως πολλά παιδιά που έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές ακόμα πηγαίνουν σχολείο! Ας κινητοποιησουμε όλα τα νέα παιδιά που έχουν ιδέες και όρεξη για την περιοχή μας! #agapwtonalimo #26Μαιου #neagenia #perifanoigiatonalimo

Στόχος μου είναι να κινητοποιηθούν περισσότεροι νέοι και να βοηθήσουν εμένα και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης με τις ιδέες τους, να προσθέσω δημιουργικές εκδηλώσεις πάνω στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία των νέων όπου και οι ίδιοι θα αξιοποιούν τα χαρίσματά τους, τη συνεργασία με άλλους δήμους παράλληλα για την ένωση ιδεών, την αύξηση τουρισμού καθώς ο Άλιμος έχει προοπτικές κ.α.
Η αγάπη μου για την δημιουργία θα γίνει φανερή, είμαι υπέρ σ’εναν Άλιμο με χρώματα, μουσική και ζωή.

 

Οι δύο συσκευές SEATRAC, η μία στην παραλία Αλίμου (στάση τραμ «Καλαμάκι») και η άλλη στην παραλία «Bikini» (στάση τραμ «Λουτρά Αλίμου»), εγκαταστάθηκαν και είναι έτοιμες να υποδεχτούν όσες και όσους μέχρι τώρα ήταν αποκλεισμένοι από τη χαρά του θαλάσσιου μπάνιου!

Μαρία Ξεπαπαδάκη του Παναγιώτη

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στο Άνω Καλαμάκι. Αγαπώ τον Άλιμο και θέλω να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Την βασική μου εκπαίδευση την ολοκλήρωσα στο 2ο-7ο Δημοτικό, 4ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Αλίμου.

Εργάζομαι σε βρεφονηπιακό σταθμό, έχοντας αποφοιτήσει με σχετικό πτυχίο από το Δημόσιο ΙΕΚ Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Αγαπώ τα παιδιά και την οικογένεια. Ενδιαφέρομαι να συμβάλω για την ανάπτυξη και διατήρηση των κοινωνικών υποδομών της πόλης μας, ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να είναι φιλικές και υποστηρικτικές προς τους κατοίκους.

Ο Άλιμος είναι από τα ομορφότερα προάστια στα νότια, διατηρώντας «ανθρώπινο» πρόσωπο. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Εμείς οι νέοι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά του Δήμου μας, για να έχουμε την πόλη που μας αξίζει.

Το έργο του δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη την πενταετία 2014-2019 είναι πολύ σημαντικό για τους παιδικούς σταθμούς στον Άλιμο.

Δημιουργήθηκαν δύο νέοι παιδικοί σταθμοί, ο πρώτος στην λεωφόρο Καλαμακίου για 90 παιδιά και ο δεύτερος στην οδό Γερουλάνου για 30 παιδιά. Επίσης δημιουργήθηκαν 9 νέες αίθουσες στις δομές που ήδη υπήρχαν με αποτέλεσμα στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας να φιλοξενούνται συνολικά περίπου 600 παιδιά.

Στην επόμενη θητεία του ο Ανδρέας Κονδύλης θα αναβαθμίσει και άλλους σταθμούς αλλά θα δημιουργήσει και νέους. Η αγάπη του δημάρχου μας είναι πολύ μεγάλη για τα μικρά παιδιά. Τον ευχαριστούμε όλοι οι δημότες μέσα από την καρδιά μας και δεσμεύομαι να βοηθήσω στο μελλοντικό έργο του για τα μικρά παιδιά με όλες μου τις δυνάμεις.

Η Ιωάννα Καποδίστρια γεννήθηκε και ζει στον Άλιμο. Είναι 24 ετών και απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην Αντισφαίριση (τένις) και Μεταπτυχιακές Σπουδές στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία». Η Πρακτική της Άσκηση έγινε στην Ακαδημία Αντισφαίρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματικά ασχολείται με τη  Γυμναστική, ειδικότερα  με την θεραπευτική και την Τρίτη ηλικία και την Προπόνηση Αντισφαίρισης.

Είναι εθελόντρια σε οικολογικές και περιβαλλοντικές δράσεις (Zantenistas). Αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής, την άθληση, το γερό σώμα και τον καθαρό νου.

Βάζει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και πιστεύει ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν να προσφέρουν πολλά στην πόλη τους με τον δυναμισμό, τις φρέσκιες ιδέες και τη ζωντάνια τους!

Κατεβαίνω υποψήφια με τους «Αγαπώ τον Άλιμο», θεωρώντας ότι ο επικεφαλής Ανδρέας Κονδύλης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την καθημερινότητα της πόλης μας δίνοντας ξεχωριστή προσοχή στο περιβάλλον, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό!

Δείτε τι λέει για την Ιωάννα η δασκάλα της  Joyce Manousaki

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας συστήσω την Ioanna Kapodistria που κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο» με επικεφαλή τον Andreas Kondylis.
Την Ιωάννα είχα την ευχαρίστηση να την αναλάβω από μικρό κοριτσάκι σαν δασκάλα της στα Αγγλικά . Από μικρό, πανέξυπνο , εργατικό κοριτσάκι με ερευνητικό μυαλουδάκι , μεταμορφώθηκε σε μια νεαρή δεσποινίδα με εξαιρετικές ικανότητες για τις οποίες είμαι σίγουρη ότι οι γονείς της είναι πολύ περίφανοι όπως και εγώ βεβαίως η καθηγήτρια της. Η Ιωάννα είναι ένα πολύ αξιόλογο, αξιόπιστο και αξιοθαύμαστο άτομο για το οποίο κάθε γονιός θα ήθελε για παιδί, κάθε εργοδότης για υπάλληλο και κάθε καθηγητής για μαθητή και κάθε μαθητής για προπονήτρια. Εγώ έχω την τιμή να την έχω για personal trainer να με γυμνάζει, να με βοηθάει και να μου δίνει κουράγιο να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες που αντιμετωπίζω καθημερινά μετά την περιπέτεια της υγείας μου.
Είναι δυναμική, έμπιστη, έντιμη, επικοινωνιακή, φιλότιμη, αξιοπρεπέστατη, αποτελεσματική, δημοφιλής, προσιτή, φιλική, εργατική, τίμια και αξιολάτρευτη.
Συγχαρητήρια στον δήμαρχο μας Ανδρέα Κονδύλη που την ξεχώρισε … με την Ιωάννα στο πλευρό του έχει άλλον έναν ασσο στο μανίκι του.
Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα διαπρέψει σαν δημοτική σύμβουλος διότι έχει όλα τα προσόντα. Είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η . Με ειλικρινια μπορώ να πω ότι η Ιωάννα είναι για μένα μ ι α από τις καλύτερες επενδύσεις μαθητή που έχω κάνει στην επαγγελματική μου καριέρα σαν καθηγήτρια αγγλικών.
Πραγματικά αξίζει να της δώσουμε μια ευκαιρία. Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους μαχητες σαν την Ιωάννα και σίγουρα θα γίνει πολύ καλύτερη με την παρουσία της . Με την βοήθεια μας η Ιωάννα θα αποδειχθεί μεγάλο προσόν για τον Δήμος μας .

Καλή επιτυχία Ιωάννα μας ♥️
*με επιμονή & υπομονή θα τα καταφέρεις !

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.