Στοίχημα: Στήριξη στην Εφές, κερδίζει ο ΟΦΗ




Κυριακή (19/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, ενώ ξεχωρίζει το Πλατανιάς – ΟΦΗ για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Superleague, όπως επίσης και ο μεγάλος τελικός της Euroleague. Το Betarades.gr θα ασχοληθεί με αυτά τα δυο παιχνίδια, τα οποία θα αναλύσουμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin.

Εμπιστοσύνη στην Εφές

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ τον τελικό της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Εφές Αναντολού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Αταμάν έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, είχε σε εκπληκτική ημέρα τους Λάρκιν και Μίσιτς, οι οποίοι σκόραραν 30 και 25 πόντους αντίστοιχα, επικράτησε πάρα πολύ εύκολα 92-73. Σούπερ στο επιθετικό κομμάτι η Εφές, αποτελεί τεράστια επιτυχία το σκοράρισμα 92 πόντων σε ημιτελικό και πόσο μάλλον κόντρα στην πάντα σκληρή άμυνα της Φενέρμπαχτσε. Είναι υπέρβαση το γεγονός ότι παίζει στον τελικό, άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στην τελευταία θέση της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα!

Πολύ πιο δύσκολα ήρθε η πρόκριση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία «κυνηγούσε» το σκορ σχεδόν σ’ όλο τον ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στο φινάλε έβγαλε χαρακτήρα και πείσμα. Τρομερή η τέταρτη περίοδος για τους Ρώσους, οι οποίοι βρήκαν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι απ’ τους Ντε Κολό και Σέρχιο Ροντρίγκεθ (από 23 πόντους έκαστος), πήραν δίκαια την πρόκριση. Στα δύο παιχνίδια που αναμετρήθηκαν οι ομάδες στην κανονική περίοδο, η ΤΣΣΚΑ νίκησε δύο φορές, εύκολα στη Μόσχα με 102-84 και οριακά στην Πόλη με 78-80. Η Εφές αγνοεί τη νίκη κόντρα στη ρωσική ομάδα μετά το 2013, ωστόσο πλέον έχει τις λύσεις και είναι σούπερ φορμαρισμένη, ποντάρουμε υπέρ της και επιλέγουμε Εφές +5.5 σε απόδοση 1.80.

Προβάδισμα με νίκη ο ΟΦΗ

Πάμε στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής/ανόδου της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου μπαίνει στα παιχνίδια ως φαβορί, τόσο διότι διαθέτει περισσότερη ποιότητα, όσο και καθότι έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Έκλεισε εντυπωσιακά τη σεζόν με τέσσερις νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες εφτά (4-2-1), πήρε μεγάλες εκτός έδρας νίκες με Παναθηναϊκό (1-3) και Ατρόμητο (0-2). Απέναντι της τίθεται σήμερα ο σταθερός Πλατανιάς, ο οποίος έκανε αναπάντεχα καλή πορεία στη Φούτμπολ Λιγκ, δεν έχει άγχος στη διαδικασία των μπαράζ. Ήταν αήττητος εντός έδρας στο πρωτάθλημα, ωστόσο σήμερα έχει απέναντι του την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος, θεωρούμε ότι η ποιότητα θα παίξει ρόλο, επιλέγουμε διπλό για τον ΟΦΗ σε απόδοση 2.12

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.