Στοίχημα: Προτάσεις από Τσάμπιονσιπ και Serie B




Πρωτομαγιά σήμερα και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι βρίσκουμε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην εμβόλιμη 36η αγωνιστική της Σέριε Β, αλλά και την εξ αναβολής μάχη της Σουόνσι με την Ντέρμπι για την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

“Κλειδώνει” τα πλέι οφ ανόδου η Ντέρμπι

Την ευκαιρία να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου της αγγλικής Τσάμπιονσιπ έχει απόψε η Ντέρμπι, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Σουόνσι. Με τους 70 βαθμούς που συγκέντρωσαν τα “κριάρια” ισοβαθμούν με τη Μίντλεσμπρο έχοντας παιχνίδι λιγότερο, ενώ παράλληλα έχουν το πάνω χέρι στη διαφορά γκολ (+13 έναντι +7). Το Σάββατο πανηγύρισαν μία πέρα για πέρα σπουδαία νίκη επί της Μπρίστολ Σίτι (2-0 εκτός έδρας) την οποία δεν θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν σημείωσαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ παράλληλα πανηγύρισαν μόλις μία νίκη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν μακριά από το σπίτι τους (τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες).

Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη Σουόνσι η οποία παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατάφερε να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ ανόδου του πρωταθλήματος. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το Σάββατο προηγήθηκε με δύο γκολ στην εντός έδρας μάχη της κόντρα στη Χαλ, ωστόσο στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ισάριθμες φορές, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται, τελικά, από ένα βαθμό. Στην αποψινή μάχη του “Liberty” η Ντέρμπι έχει το μεγάλο κίνητρο για το “τρίποντο” και θα την στηρίξουμε, πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.90.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς η Μπενεβέντο

Από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της σημερινής εμβόλιμης 36ης αγωνιστικής της Σέριε Β είναι αυτή ανάμεσα στην Κροτόνε και την Μπενεβέντο. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους, ενώ η Μπενεβέντο για την άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Το Σάββατο οι “καρχαρίες” πανηγύρισαν σπουδαίο “διπλό” επί της Βενέτσια (4-1) το οποίο τους απομάκρυνε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, τρεις στροφές πριν το τέλος τη σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η Μπενεβέντο πραγματοποίησε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, παίζοντας γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα στην Κοσέντζα, επικρατώντας παράλληλα εντός έδρας με 4-2. Σήμερα οι “μάγισσες” αντιμετωπίζουν κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξουν την αγωνιστική νοοτροπία τους. Στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, για αυτό κι εμείς θα επιλέξουμε το over 2,5 σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.