Ο “σωματοφύλακας” Ανδρέας Δούμας ξεσπαθώνει: “Θα σε βγάλω στον β΄ γύρο” έταζε στον Μερκουράκη ο Χατζηδάκης…”




Το NOTIA.GR, δημοσιεύει αυτούσιο το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο Ανδρέας Δούμας, ο οποίος θα αναμετρηθεί την Κυριακή με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο:

Μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Δούμα στον τηλεοπτικό σταθμό ART, για τα Μακιαβελικά σχέδια του Διονύση Χατζηδάκη και τα “υπόγεια” πολιτικά παιχνίδια του στις δημοτικές εκλογές του Παλαιού Φαλήρου, φαίνεται πως άνοιξε ο “Ασκός του Αιόλου”, καθώς έρχονται στο φως νέα στοιχεία που εντείνουν  τη “μεγάλη πολιτική ανατριχίλα”.

Σύμφωνα με έγκυρες, τεκμηριωμένες και αδιάψευστες πληροφορίες, ο τοπικός “πατριάρχης” Διονύσης Χατζηδάκης, προσέγγισε προεκλογικά τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μερκουράκη, διαβεβαιώνοντάς τον,ότι “λόγω προσωπικής συμπάθειας και κοινής καταγωγής από τα Χανιά” θα χρησιμοποιήσει την ισχύ και τις επιρροές του, προκειμένου να βγει δεύτερος στον πρώτο γύρο των εκλογών και να αναμετρηθεί στον β΄γύρο με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Η αποκάλυψη αυτή, που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, έχει πολλά – και σκοτεινά – επίπεδα πολιτικής ανάγνωσης.

1. Αποδεικνύει στον μέγιστο βαθμό, την εμπαικτική, αμοραλιστική συμπεριφορά του Διονύση Χατζηδάκη απέναντι στους, επί 17 χρόνια συνεργάτες του, υποψήφιους δημάρχους Βίκυ Ανδρικοπούλου, Στέλιο Κατσέλη και Ανδρέα Δούμα,

-χρησιμοποιούσε τις προεκλογικές συγκεντρώσεις τους για να σεργιανίσει την υποψηφιότητα του ως βουλευτής,
-διαβεβαίωνε τους παρευρισκόμενους πολίτες ότι δεν θα πριμοδοτήσει “κανέναν από τους άξιους συνεργάτες του”,
-τους αγκάλιαζε παίζοντας ιδανικά τον ρόλο “του Ιούδα που φιλούσε υπέροχα”,
-και πίσω από την πλάτη τους τους απαξίωνε και προωθούσε με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα του Γ.Φωστηρόπουλου.

2. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποκαλύπτεται πλέον, ότι προσπαθούσε να τους αποκλείσει και από τον δεύτερο γύρο, να τους εξοντώσει πολιτικά, προωθώντας την υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο, παρότι είχε ήδη ανακοινώσει την βουλευτική του υποψηφιότητα,με τη ΝΔ,παρότι την ίδια στιγμή ο αρχηγός του Κυριάκος Μητσοτάκης, έδινε μια σκληρή μάχη με τον Αλέξη Τσίπρα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.Εκ των υστέρων μάλιστα, για να καλύψει τα ίχνη αυτής της  πολιτικά ανήθικης παρέμβασης  για στέλεχος πρώτης γραμμής της ΝΔ, επαίρετο στον στενό -πλην όμως “ομιλητικό”- πολιτικό κύκλο του, ότι δήθεν με την  τακτική του μπέρδεψε τον “μικρό” (δηλαδή την κ.Μερκουράκη), με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις Ευρωεκλογές άγγιξε το 20% στο Παλαιό Φάληρο, στις δημοτικές εκλογές έλαβε μόλις 9,95%.

Διατείνεται δηλαδή εκ των υστέρων, ότι δεν προώθησε επί της ουσίας τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον μπέρδεψε στο Παλαιό Φάληρο, πουλώντας “συμπάθεια, εντοπιότητα και στήριξη”, στον υποψήφιο του κυβερνητικού κόμματος.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι στην δημοσκόπηση που παρήγγειλε και δημοσιοποίησε ο κ. Φωστηρόπουλος, ο κ. Μερκουράκης εμφανίζεται στη δεύτερη θέση, και ακριβώς σε αυτή τη στροφή του προεκλογικού αγώνα, ο κ.Κατσέλης,  καταλαβαίνοντας τον εμπαιγμό του Δ. Χατζηδάκη, αντέδρασε οργισμένα, καταγγελτικά  και απειλητικά με πύρινες αναρτήσεις στο Facebook.

3. Ο αντιδημοκρατικός πολιτικός συμπεριφορισμός του Διονύση Χατζηδάκη, που τον οδηγεί στην εξωφρενική πεποίθηση ότι ” το Παλαιό Φάληρο είναι μαγαζάκι του, ιδιοκτησία του” και ότι μπορεί να καθορίζει τα εκλογικά αποτελέσματα,αποτελούν βαθιά περιφρόνηση των πολιτών και των δημοκρατικών διαδικασιών και υποβιβάζουν τον πολιτικό πολιτισμό του Παλαιού Φαλήρου σε επίπεδο “μπανανίας”.

4. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Δούμας είχε αποκαλύψει την Τετάρτη στον τηλεοπτικό σταθμό ART, το Μακιαβελικό σχέδιο του Διονύση Χατζηδάκη,στο πλαίσιο του  οποίου υπέδειξε  τις υποψηφιότητες του κ. Φωστηρόπουλου και του νομικού του συμβούλου κ. Κατσέλη, τους …κατέταξε στην πρώτη και την δεύτερη θέση, ερήμην του εκλογικού σώματος και της δημοκρατικής λειτουργίας, με σκοπό να ελέγχει ο ένας τον άλλο, και τους δύο μαζί ο κ.Χατζηδάκης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρέας Δούμας, για την παραπάνω εξέλιξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Την Κυριακή 2 Ιουνίου, οι Φαληριώτες, Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί, θα υπερασπιστούν τη δημοκρατική κανονικότητα και δεν θα παραδώσουν την πόλη τους, στις μονοκρατορικές αντιλήψεις του κ.Χατζηδάκη”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.