Η Ημέρα της Μητέρας στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης




Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑμΚΕ) «Φαιναρέτη» γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, με δράσεις για όλη την οικογένεια.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν μοναδικές ιδέες για δώρα για τις μητέρες που αγαπάμε, ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας όπως face painting από επαγγελματίες του Poly party.gr, μπαλονοκατασκευές, χειροτεχνίες με θέμα τη μαμά, ομαδικά παιχνίδια κτλ.

Στις 12.00 η Ομάδα καλλιτεχνικών δράσεων “Παίξε Μαζί Μας” θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Η Μέλη η γκρινιάρα». Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πλατείας θα υπάρχει και έκθεση ζωγραφιών από παιδικούς σταθμούς της Νέας Σμύρνης αφιερωμένες από τα παιδιά στις μητέρες τους.

Παράλληλα, επαγγελματίες υγείας της ΑμΚΕ Φαιναρέτη θα βρίσκονται στη διάθεση των νέων μητέρων και των εγκύων, για να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με το μητρικό θηλασμό, τη φροντίδα του βρέφους αλλά και να ενημερώσουν σχετικά με το κοινωφελές έργο και τις δράσεις του οργανισμού.
Να σημειωθεί ότι πλην της θεατρικής παράστασης, οι υπόλοιπες δράσεις για τα παιδιά θα γίνονται κυλιόμενα και όχι με συγκεκριμένο ωράριο.
Σας περιμένουμε όλους να τιμήσουμε τις μητέρες αυτή την ιδιαίτερη μέρα μετατρέποντας την Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης σε μια μεγάλη γιορτή.

(σκίτσο: Αρκάς)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.