Hλιούπολη: Ο Εορτασμός των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Παρουσία πλήθους κόσμου από όλη την Αθήνα και τον Πειραιά πραγματοποιήθηκε χτες και σήμερα, 2-3 Μαίου 2019 ο Εορτασμός των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ηλιούπολης.

Στις ακολουθίες προεξήρχαν Μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας και του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως παρουσία υποψήφιων βουλευτών και δημοτικών συμβούλων της περιοχής της Ηλιούπολης.

Συγκεκριμένα στις ακολουθίες μεταξύ άλλων παρέστησαν οι : κ.Παρδάλης Κωνσταντίνος , ο υποψήφιος βουλευτής κ.Γιαννόπουλος Παρασκευάς ,ο κ.Πούλος Ιωάννης Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης,ο κ.Γαβριηλ Αραμπατζής Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιουπόλεως, ο κ.Αναστάσιος Ευσταθίου υποψήφιος Δήμαρχος, ο κ.Καλλιάνος Ιωάννης υποψήφιος βουλευτής, ο κ.Κώσσης Ευαγγελος Περιφεριακός συμβουλος με την παράταξη του κ.Πατούλη ο τέως Δήμαρχος της Ηλιούπολης κα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Απόγευμα θα τελεστεί Ιερά Λιτάνευση και στην συνέχεια η 1η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Ιερού Ναού στην κοντινή πλατεία παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης και των τοπικών παραγόντων με ζωντανή μουσική.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.