Γιώργος Αμυράς: Την Κυριακή οι ‘Ελληνες θα στείλουν το μήνυμα για πολιτική αλλαγή




(ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Η Ελλάδα δεν έχει το περιθώριο για άλλες χαμένες ευκαιρίες. Την Κυριακή οι πολίτες έχουν τη δύναμη να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας, που θα αποτελέσει τη βάση για την αναγκαία πολιτική αλλαγή στη χώρα. Πιστεύουμε απόλυτα στη δύναμη των μεταρρυθμίσεων που θα προέρχονται από τις ανάγκες της κοινωνίας για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και να καλύψουμε το έδαφος από την αδράνεια των προηγούμενων ετών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πολιτικός που μπορεί να υλοποιήσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα το οποίο χρειάζεται η Ελλάδα, όχι μόνο στην οικονομία αλλά παντού.

Στην Παιδεία, που επί Σύριζα κυριολεκτικώς έχει διαλυθεί, στην υγεία που διαρκώς υποβαθμίζεται, στη δημόσια ασφάλεια και στο κοινωνικό κράτος. Οι άλλες χώρες της Ευρώπης τρέχουν, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τις δυνάμεις της επανεκκίνησης που είναι αναγκαία για τη χώρα όσο ποτέ άλλοτε.

Η Ευρώπη και πρέπει και μπορεί να αλλάξει. Όχι με τη λογική που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και παρ’ ολίγο να στοιχίσει στη χώρα μας την έξοδο από την ευρωζώνη. Όχι με τον παραλογισμό των ακραίων ευρωσκεπτικιστών που αναβιώνουν τον επικίνδυνο εθνικισμό που πλήγωσε στο παρελθόν την Ευρώπη. Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να διορθωθούν τα λάθη και να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να αναγεννηθεί το όραμα που υπήρχε όταν ιδρύθηκε η ΕΟΚ και όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε τη διακήρυξη ένταξης της Ελλάδας.

Εγώ θέτω τρεις βασικούς στόχους: Πρώτον να κάνουμε τα πάντα ώστε να κρατήσουμε στην Ελλάδα τις παραγωγικές γενιές που σήμερα εγκαταλείπουν τη χώρα και να βάλουμε τις βάσεις για να επιστρέψουν όσοι μετανάστευσαν στο εξωτερικό για καλύτερη τύχη. Δεύτερον να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος δεν υπάρχει σχεδιασμός για το αύριο. Τρίτον να προστατεύσουμε τους πολίτες και τους χρήστες του διαδικτύου από την άγρια εκμετάλλευση των προσωπικών τους δεδομένων που πολλές φορές γίνονται εν αγνοία τους και επηρεάζουν όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τη λειτουργία της σύγχρονης δημοκρατίας. 

Πλέον είναι η ώρα των πολιτών και είμαι βέβαιος ότι θα σταθούν στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για ένα καλύτερο αύριο!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.