Γιάννης Αντωνάκης: Δεν σταματάμε ποτέ, θα δουλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της θητείας μας (EIKONΕΣ)




Ακόμη μια παρέμβαση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, πραγματοποίησε ο διευθυντής του Γιάννης Αντωνάκης, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση “Αγαπώ τον Άλιμο”. Αυτή τη φορά, αντικατέστησε τις χαλασμένες σχάρες υπερχείλισης, στις δύο πισίνες.

“Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχα εντοπίσει ένα πρόβλημα με τα λευκά σχαράκια περιμετρικά των πισινών το οποίο ναι μεν ήταν λεπτομέρεια, από την άλλη έπρεπε να διευθετηθεί γιατί εκτός από κακή εμφάνιση ήταν και επικίνδυνο για τους κολυμβητές μας” είπε στο NOTIA.GR.

“Είχαν αρχίσει να καίγονται από τον ήλιο και να σπάνε,  δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ από το 2005, από τότε δηλαδή που άνοιξε το Κολυμβητήριο.

Τελικά ξεκινήσαμε για λεπτομέρεια αλλά καταλήξαμε να αλλάζουμε συνολικά 580 ολόκληρα μέτρα με σχαράκια υπερχείλισης νέων προδιαγραφών.

Δεν σταματάμε ποτέ, θα δουλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της θητείας μας, έχοντας δώσει το 100% των δυνατοτήτων μας.

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία την τεχνική υπηρεσία και την Σωτηρία Μασούρη και φυσικά τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει αν δεν ήταν δίπλα μας ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος εμπιστεύεται την κάθε μας κίνηση που είναι για το καλό των δημοτών”.

 

(πριν και μετά)

 

Άλλο ένα έργο τελείωσε στο Κολυμβητήριο μας, ευχαριστώ πολύ τους πλακάδες του Δήμου Αλίμου για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.