Γενέθλια για τους Λέοντες Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μια πολύ ωραία εκδήλωση γιόρτασαν οι Λέοντες Αλίμου τα πέμπτα τους γενέθλια, την Κυριακή 12 Μαΐου, στο ALMA CLUB.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες επίδειξης κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης και βραβεύσεις των αθλητών που συμμετείχαν, ενώ το event έκλεισε με το σωματείο να τιμά τους προπονητές όλων των τμημάτων.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο αντιδήμαρχος Στέφανος Διαμαντής, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ. Κονδύλη, Γιάννης Αντωνάκης – που είναι και πρόεδρος του δημοτικού κολυμβητηρίου Αλίμου – και Μαρία Σμυρλή, ο πρόεδρος του Υδραϊκού ΝΟ, κ. Θοδωρής Μουστακαρίας και ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, ως εκπρόσωπος των παικτών της ανδρικής ομάδας. Στην εκδήλωση ήταν και αθλητές των ομάδων Παίδων και Μίνι Παίδων του Υδραϊκού ΝΟ.

Μετά το πέρας των επιδείξεων, όπου ομολογουμένως την παράσταση έκλεψαν τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, ο Μάρκελλος Σιταρένιος πήρε τον λόγο θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή του συλλόγου. Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο κ. Κονδύλη, τον ευχαρίστησε για την αμέριστη βοήθειά του όλα αυτά τα χρόνια, σε όσα ζητήματα αντιμετώπισε ο σύλλογος.

Ο κ. Σιταρένιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον παλιό του συμπαίκτη στον Εθνικό, κ. Μουστακαρία, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην άψογη συνεργασία με τον Υδραϊκό ΝΟ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν.

Για την προσφορά τους στον σύλλογο τιμήθηκαν οι προπονητές της υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Κωνστσντίνος Γαρταγάνης, οι προπονήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης Στέλλα Κωνσταντινίδου, Νάσια Μανταδάκη και Σοφία Μαλκογιώργου και η προπονήτρια της κολύμβησης, Βαλέρια Καρβούνη.

Πηγή: ydraikos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.