Ένα ακόμα λιθαράκι για την δημιουργία του «Σπιτιού του Σκληρυντικού Ασθενή»




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την επιτυχή ολοκλήρωση του δεύτερου Street Food Festival, που διεξήχθη στον χώρο του Θερινού Σινεμά του Δήμου Αλίμου, στις 11 & 12 Μαΐου 2019.

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας και αυτή την φορά, καθώς και η συμμετοχή σας σε κάθε δράση μας, ισχυροποιεί την παρουσία μας και ενδυναμώνει την θέληση μας για κάθε προσπάθεια που θα ακολουθήσει. Η ανταπόκριση σας σε κάθε ενέργεια μας, τοποθετεί ένα ακόμα λιθαράκι που οδηγεί στην πραγματοποίηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος, από την δημιουργία ενός σπιτιού, για τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Στα πλαίσια αυτά, θα ήταν παράλειψη μας, αν δεν εκφράζαμε δημόσια το Ευχαριστώ μας, σε όλους όσους στάθηκαν και στέκονται δίπλα μας, με καταλυτική παρουσία στην διοργάνωση της εκδήλωσης μας.

Αρχικά, ευχαριστούμε από καρδιάς, για άλλη μια φορά, τον Δήμαρχο του Δήμου Αλίμου, κον Ανδρέα Κονδύλη, τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Α.ΔΗ.Π.ΑΛ Α.Ε, κον Νικόλαο Νίκα. Ιδιαίτερα δε, την κα Βάσω Κόλλα και όλο το προσωπικό και τους τεχνικούς του Cine Αλιμος, που φιλοξένησε την εκδήλωση μας, για την πολύτιμη βοήθεια τους. Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης Ο κ.Σταυριανουδάκης Μιχάλης, Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού και υποψήφιος βουλευτής αντίστοιχα και ο κ. Σταυριανουδάκης Κωνσταντίνος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Δάφνης – Υμηττού.

Η κα Λεκάκου Μαρία και οι κύριοι Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος εκπροσώποι του κινήματος «Δεν πληρώνω» και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, καθώς και τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θα ήταν παράλειψη μας, αν δεν απευθύναμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ τον κο Στέφανο Κάκκο, που έντυσε μουσικά την εκδήλωση μας, για 2η συνεχή χρονιά με την υπέροχη φωνή του, τους καλλιτέχνες Creekcowboys & Country Girls καθώς και τους καλλιτέχνες – χορευτές Daniel and Zoi Nilton De America και Δίδυμους. Παράλληλα, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Donutsmania για την σημαντική και ευγενική της χορηγία προς το Σωματείο μας, όπως και τις εταιρίες Thunder Boy / Πυροτεχνήματα, Festival Ballons & Σημαίες Παπαδόπουλος, που «έντυσαν» το χώρο της εκδήλωσης μας.

Κλείνοντας, θα σταθούμε στους συμμετέχοντες της εν λόγω εκδήλωσης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, σεβόμενοι τον λόγο για το οποίο διοργανώθηκε: • Royal Indian Chef • Sazon Latino • Café «Χρυσά κορίτσια» Συνεχίζουμε με την υπόσχεση πως θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις δράσεις και τα σχέδια μας που αφορούν στο συνολικό μας έργο, σαν Σωματείο.

Με εκτίμηση Το ΔΣ Σωματείο «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.