Eγκαίνια Πρότυπου Παθολογικού Ιατρείου Γηριατρικής – Αντιγήρανσης, στο Παλαιό Φάληρο




Τα εγκαίνια του Πρότυπου Παθολογικού Ιατρείου Γηριατρικής – Αντιγήρανσης, στο Παλαιό Φάληρο, πραγματοποιούνται το Σάββατο 11 Μαϊου από την Dr. Βαρβάρα Δογιάμη με αγιασμό ιατρείου 17.00 – 19.00. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, 11 -12 Μαϊου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, η κ. Δογιάμη θα δέχεται τους επισκέπτες στο ιατρείο της επί της οδού Ίριδος 4.

Η ιατρός – ειδική παθολόγος έχει διατελέσει επί σειρά ετών επιμελήτρια Α΄ στην Παθολογική και την Γηριατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου St. Joseph und St. Elizabeth Hospital – Katholisches Klinikum του Μπόχουμ Γερμανίας.

Κατέχει την εξειδίκευση της Γηριατρικής, Διατροφολογίας, Υπερηχολογίας στην Παθολογία, διευθύνει το παθολογικό τμήμα ιδιωτικού πολυιατρείου και λαμβάνει μέρος σε πληθώρα σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων διεθνώς.

Παράλληλα στο πλαίσιο των εγκαινίων του ιατρείου της Dr. Δογιάμη, θα γίνουν δύο εκθέσεις έργων τέχνης.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Βαλερά θα παρουσιάσει τη συλλογή της υπό τον τίτλο «Κοινωνώντας» και η Ελένη Μαραγκάκη Ξηρομάμου τις χαρακτικές της δημιουργίες υπό τον τίτλο «Εγχάρακτη Κιβωτός».

Στις φιλότεχνες αναζητήσεις της η κ. Βαλερά εστιάζει το ενδιαφέρον της στις ανθρώπινες σχέσεις και τις εσώτερες κοινωνικές ανάγκες του υποκειμένου δημιουργώντας με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο τα ατμοσφαιρικά πεδία, έμπνευσης και αμφίδρομης επαφής.

Από την πλευρά της, η κ. Μαραγκάκη – Ξηρομάμου εμβαθύνει στις ιδέες, τους συνειρμούς, τα συναισθήματα, τα προπλάσματα που συντελούν στην ωριμότητα αλλά και τη διατήρηση των αναμνήσεων ως βιώματα καθαρότητας για τη ζωή.

Η Κοινωνία της Κιβωτού είναι στην ουσία το ταξίδι προς τη γιορτή της ζωής.
Η κοινή συνισταμένη, το πεδίο αναφοράς – προσφοράς, της Dr. Δογιάμη, της ζωγράφου- ποιήτριας Κ. Βαλερά και της χαράκτριας Ελ. Μαραγκάκη – Ξηρομάμου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.