Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Ανακύκλωσε και κέρδισε!




Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, η οποία είναι διαθέσιμη για όλους τους δημότες και για όσους εργάζονται στο Δήμο μας.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που ενώνει πολίτες, σχολεία και τοπικές επιχειρήσεις με κοινό στόχο την αύξηση της ανακύκλωσης και την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης σε όλο τον Δήμο.

Μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται από τα διαθέσιμα άρθρα, βίντεο, quiz που συνεχώς ανανεώνονται, σχετικά με θέματα περιβάλλοντος, ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας που εισέρχονται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Όλοι οι πολίτες, αλλά και όσοι εργάζονται στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, μπορούν με ευκολία να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους μέσα από τη σελίδα followgreen.gr/moschato-tavros με 3 απλά βήματα, συμπληρώνοντας διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας, όνομα και email.

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει τη συλλογή πόντων με κάθε ανάγνωση άρθρου, παρακολούθηση βίντεο ή ενασχόληση με quiz. Επιπροσθέτως , πόντοι επιβράβευσης κερδίζονται με τη δήλωση της εβδομαδιαίας ανακύκλωσης, καθώς και από τη δωρεά ειδών/φαρμάκων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Οι πόντοι επιβράβευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε προσφορές και εκπτώσεις των τοπικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είτε στις σχολικές μονάδες στον σχολικό διαγωνισμό ανακύκλωσης που πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα ως έκφραση στήριξης στην προσπάθεια των μαθητών.

Μέσα από το πρόγραμμα η νέα γενιά έρχεται σε επαφή με την ανακύκλωση, οι τοπικές επιχειρήσεις λαμβάνουν δωρεάν προβολή και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, ενώ οι πολίτες κερδίζουν σε κάθε τους ανακύκλωση.

Καλούμε επιχειρήσεις και πολίτες να γίνουμε όλοι ΕΝΑ σε αυτή την προσπάθεια και να δουλέψουμε μαζί για το περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.