Dakota Beer – pub by Barin: Ένας τόπος συνάντησης, στο Ελληνικό, που προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα




Ο πολυχώρος Barin, στεγάζεται σε ένα τριώροφο οίκημα 1.400 τ.μ. στην περιοχή του Ελληνικού. Περιλαμβάνει το “Dakota Beer – pub” που σερβίρει στους λάτρεις της αυθεντικής τσέχικης συνταγής φρέσκια μπύρα κατευθείαν από τα χάλκινα καζάνια του μικρού της ζυθοποιείου και το Barin Event&restaurant που είναι ιδανικό για διάφορες εκδηλώσεις.

Το “Dakota Beer – pub” διακρίνεται για το μοναδικό εξωτερικό του χώρο, όπου δεσπόζει ένα επιβλητικό αεροπλάνο τύπου DAKOTA (ίσως το τελευταίο εναπομείναν από τον πόλεμο της Κορέας). Κάτω από τα φτερά του, μπορεί κανείς να γευτεί μοναδική χειροποίητη μπύρα με συνοδεία ποικιλίας πιάτων τσέχικων λουκάνικων ή απλώς να απολαύσει ευχάριστα τον καφέ του.

Στη μοναδική μπυραρία «Dakota» στην Αθήνα, η μικρή μας ζυθοποιία δημιουργεί σύμφωνα με παλιές μοναστηριακές συνταγές, χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ανθρακικού, φυσική μπύρα βιοτεχνίας.

Η ξανθιά μπύρα ταιριάζει απόλυτα με ποικιλία πιάτων, τα οποία διατίθενται στο μπαρ και είναι παρασκευασμένα από αυθεντικά τσέχικα λουκάνικα υψηλής ποιότητας.

Η μαύρη μπύρα συνδυάζεται απόλυτα με λαδερά φαγητά ή με γλυκά.

 

 

Η μπύρα δυναμώνει τα κόκκαλα

Η μπύρα μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος

Η μπύρα ρυθμίζει την χοληστερίνη

Η μπύρα μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη

Η μπύρα αποτρέπει την λιθίαση.

Η μπύρα προστατεύει από την άνοια.

 

 

 

 

Μία βόλτα στους χώρους του Πολυχώρου Βarin είναι γεμάτη εκπλήξεις, εικόνες, γεύσεις, μουσική, ψυχαγωγία και πολιτιστικές αναζητήσεις. Ένας τόπος συνάντησης που προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα ιδανική τόσο για χαλάρωση και γευστική απόλαυση, όσο και για στιγμές διασκέδασης και καλλιτεχνικής ψυχαγωγίας.

 

DAKOTA Beer – Pub By Barin Multi-Venues

33η 13, Ελληνικό 167 77
(πλησίον στάσης μετρό «Ελληνικό»- όπισθεν ΑΒ Βασιλόπουλου )
+30 21 0963 5416

http://barin-multivenues.com/dakota-beer/

Ωρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Κλειστά

Τρίτη- Πέμπτη 17:00-23:00

Παρασκευή 17:00-00:00

Σάββατο και Κυριακή 14:00-00:00

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.