Άλιμος: Στον αέρα το debate με τους υποψηφίους δημάρχους – Ερωτηματικά για αυτούς που το έστησαν
Aπό την αρχή είχαμε επιφυλάξεις για το Debate που ήθελε να διοργανώσει το σωματείο “Νότιον Σήμα” με τους 5  υποψηφίους δημάρχους του δήμου Αλίμου, χωρίς τη συμμετοχή δύο εξ αυτών:

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Χαρίλαου Μέξα. Πριν από λίγο μάθαμε ότι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αποσύρθηκαν ο Βαγγέλης Τσαμήτας και ο Θάνος Ορφανός. Μόλις έγινε γνωστή η αποχώρησή τους, δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν και οι Κώστας Χαρίτος από το “Άνω κάτω στο Καλαμάκι” και Κυριακή Καμαρινού, από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως ήταν φυσικό, τη μη συμμετοχή του δήλωσε και ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης. Τι πραγματικά συνέβη, περιμένουμε να μας πουν επίσημα από το “Νότιον Σήμα” που είχε την ιδέα και την ευθύνη του Debate:

Το σωματείο ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ ως κοινωνικός φορέας που ενδιαφέρεται και αγωνιά για το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον αλλά και για την διαφύλαξη της ιστορικής και πολιτισμικής παρακαταθήκης που έχουμε κληρονομήσει πιστεύει ότι το μέλλον του τόπου και συγκεκριμένα του δήμου Αλίμου όπου είναι και η έδρα του, εξαρτάται κατά βάση από τις προγραμματικές θέσεις και απόψεις της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλίμου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου όπως αυτό θα προκύψει από τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Το ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ πήρε την πρωτοβουλία και διοργανώνει συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στις 9.00 το βράδυ, σε μια δημόσια συζήτηση όπου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Αλίμου, θα κληθούν να αναδείξουν τις θέσεις τους για το σήμερα και το αύριο του Δήμου Αλίμου απαντώντας σε ερωτήσεις πέντε Θεματικών Ενοτήτων. Οι ερωτήσεις θα είναι κοινές για όλους και θα υπάρχει χρονομέτρηση των απαντήσεων.

Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι που θα συμμετάσχουν στην συζήτηση θα είναι με την σειρά που θα ρωτηθούν, Ανδρέας Κονδύλης, Θάνος Ορφανός, Κώστας Χαρίτος,  Κυριακή Καμαρινού, Βαγγέλης Τσαμήτας.

Οι ενότητες θα είναι

  • 1η θεματική ενότητα: Δήμος Αλίμου, Θεσμικό πλαίσιο και συμμετοχή πολιτών.
  • 2η θεματική ενότητα: Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής
  • 3η θεματική ενότητα: Πολιτισμός και Παιδεία
  • 4η θεματική ενότητα: Επένδυση Ελληνικού – Παραθαλάσσιο Μέτωπο
  • 5η θεματική ενότητα: Μοντέλο ανάπτυξης – Ευρώπη.

Την συζήτηση μπορείτε να παρακολουθήσετε στην διεύθυνση του LocaL web TV που είναι: https://live.localtv.gr/zontani-sindesi-dimos-alimou/

ή στο www.localtv.gr στην σελίδα WEB TV  στην συνέχεια «ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ»

Επίσης μπορείτε να την ακούσετε διαδικτυακά μέσω του Web-radio Αλίμου.

Στο site του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gov.gr) στην σελίδα «ΔΗΜΟΦΙΛΗ» και μετά Web-radio   ή απευθείας στο http://www.alimos.gov.gr/dimofili/web-radio/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.