Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου: Βόλεϊ για παιδάκια προσχολικής ηλικίας




Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου σε μια διαρκή προσπάθεια να συνεχίζει να πρωτοτυπεί με καινοτόμες και φρέσκιες ιδέες, ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων “BABY –  VOLLEY” για αγοράκια και κοριτσάκια προσχολικής ηλικίας από 3-6 ετών.

Πιο συγκεκριμένα το baby volley έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη όλων των χαρακτηριστικών του παιδιού, τόσο των σωματικών όπως η κινητική δεξιότητα, η ευλυγισία, η δύναμη, όσο των ψυχικών και πνευματικών όπως η αυτοεκτίμηση, η πειθαρχεία, η ομαδικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητα, πάντα με παιγνιώδη μορφή και στον βαθμό που επιτρέπει η ηλικία. Με ασκήσεις “μύησης” στο άθλημα, το παιδί γνωρίζει καλύτερα το σώμα του και τί μπορεί να κάνει με κάθε μέλος του, καλλιεργεί την αντίληψή του για τον χώρο που το περιβάλλει (προσανατολισμός) καθώς και βελτιώνει τον συντονισμό και τον συγχρονισμό του.

Τα μέσα που χρησιμοποιούνται, μπάλες ελαφριές από ειδικό για παιδιά υλικό, μπαλόνια, χρωματιστά στεφάνια, στρωματάκια, είναι όλα προσαρμοσμένα στην συγκεκριμένη ηλικία και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για ένα ασφαλές μάθημα βόλεϊ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

κα Σίσσυ Ξένου 698 2534676

κα Δώρα Νιάρχου 697 2450950

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.