3χρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί στην παραλία του Αστέρα Bουλιαγμένης




Tην Κυριακή ανήμερα του Πάσχα, στην πιο κοσμοπολίτικη πλαζ της Αττικής, ένα τρίχρονο αγοράκι παραλίγο να χάσει τη ζωή του παίζοντας στο νερό.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, ένα τρίχρονο αγοράκι που έπαιζε στα ρηχά νερά αισθάνθηκε αδιαθεσία, άρχισε να πνίγεται και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έμεινε αναίσθητο, μπρούμυτα μέσα στο νερό. Ένα ζευγάρι αλλοδαπών όπου βρίσκονταν ακριβώς δίπλα και αντιλήφθηκαν ότι το παιδάκι ήταν αναίσθητο, το έβγαλαν από το νερό και η γυναίκα άρχισε να του κάνει μαλάξεις και να το χτυπάει για να αποβάλλει το νερό.

Οι γονείς του, που κάθονταν λίγα μέτρα δίπλα, έσπευσαν πανικόβλητοι, ενώ το παιδάκι, έβγαζε νερό και αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Υπήρχε υψωμένη η κόκκινη σημαία

Οι γονείς και ο υπόλοιπος κόσμος, πανικόβλητοι προσπαθούσαν να βρουν βοήθεια και αναζήτησαν ναυαγοσώστη. Όπως αναφέρει η εταιρία ΑΣΤΗΡ με την οποία επικοινώνησε το dikastiko.gr, ναυαγοσώστης θα υπάρχει στην παραλία από σήμερα 1 Μαΐου που αρχίζει η επίσημη λειτουργία της παραλίας. Παράλληλα επισημάνθηκε πως υπήρχε υψωμένη η κόκκινη σημαία η οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη ανέμων , παρά το γεγονός βέβαια πως το περιστατικό σημειώθηκε στα πολύ ρηχά νερά . Υπήρξε δε , σύμφωνα με την εταιρία, άμεση ανταπόκριση από το προσωπικό.

Σύμφωνα με λουόμενους αμέσως κλήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ, και ευτυχώς, το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και θα παραμείνει για τρεις ημέρες για να αφαιρεθεί το νερό από τον πνεύμονα.

Πηγή: dikastiko.gr

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “3χρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί στην παραλία του Αστέρα Bουλιαγμένης

  • 01/05/2019 at 7:50 μμ
    Permalink

    Τι σημαίνει “επίσημη λειτουργία” την Πρωτομαγιά.Μέχρι και τις 30/4/2019 μπορεί ενδεχομένως να κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή και η σημερινή διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης να κάνει προσπάθεια εξοικονόμησης προσωπικού;
    “Συγχαρητήρια” στους νέους ιδιοκτήτες …..

    Απαντήστε
  • 01/05/2019 at 8:05 μμ
    Permalink

    Μήπως να είναι μόνιμα αναρτημένη ή κόκκινη σημαία για να μην πάθουμε κανένα εγκεφαλικό

    Απαντήστε
  • 01/05/2019 at 8:13 μμ
    Permalink

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΗΚΩΜΕΝΗ!

    Απαντήστε
  • 01/05/2019 at 8:37 μμ
    Permalink

    ΤΙ ψάχνετε να βρείτε? Ναυαγωσωστη στην παραλία του Αστέρα? Μηπως θα έπρεπε να ψάξετε για ναυαγωσωστη για να σωσει ολοκληρο το Συγκρότημα Που έπεσε σε πόδια ΠΟΥ ΕΔΩ πατάνε και εκεί βρίσκονται?

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.