Τροχαίο με τραυματία αστυνομικό, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης




Εκτός κινδύνου με θλαστικά τραύματα νοσηλεύεται στο 401ΓΣΝ Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, όταν μια γυναίκα με τζιπ παραβίασε το Stop και συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του τζιπ, μάρκας Mercedes φέρεται να αρνείται την υπαιτιότητα του ατυχήματος, ενώ το αποτέλεσμα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, έδειξε 0.52mlt αλκοόλης.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής, φορούσε κράνος και γλίτωσε χωρίς κατάγματα.

Παραμένει για νοσηλεία, με πολλαπλά θλαστικά τραύματα και μυϊκούς πόνους, στο 401 ΓΣΝ.

«Στους συναδέλφους, φίλους και στον ασφαλιστή μου, που ήρθαν τόσο γρήγορα ένα τεράστιο ευχαριστώ. Είμαι καλά, δεν έχω σπάσει κόκαλα, αλλά πονάω αφόρητα.

Μ@@ες, φοράτε κράνος! Αν δεν το φόραγα, απλώς δεν θα μιλάγαμε. Έπεσα με 70χλμ στο μεγαλύτερο αμάξι του κόσμου, η μηχανή διαλύθηκε, και το κεφάλι μου έμεινε στη θέση του.

Έξτρα bonus μόλις γύρναγα απο το κτεο που την πέρασα…» αναφέρει ο Ηπειρώτης Αστυνομικός.

Πηγή: NantiaReport.gr

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Τροχαίο με τραυματία αστυνομικό, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

  • 12/04/2019 at 9:57 πμ
    Permalink

    ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ…..ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΠ , “ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ”….ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ , “ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ”……ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΔΙΣΚΟ ΣΕΡΒΙΡΗΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , “ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ”…….ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕ , “ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ”……..ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ “ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ”…..ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ , ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ…..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.