Τι θα δείτε στο τριήμερο Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Ένα τριήμερο αφιερωμένο στον χορό, τη μουσική και το θέατρο έχει διοργανώσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο ΟΑΠΠΑ με τη συμμετοχή 22 νεανικών ερασιτεχνικών σχημάτων της πόλης. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 12 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου στην αίθουσα «Ιωνία» Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα και οι παραστάσεις ξεκινάνε κάθε μέρα στις 19.00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Παρασκευή 12 Απριλίου – Ημέρα Χορού

1η συμμετοχή
«Latin»
Latin χορογραφία, με τις Μαρίνα Μπαμπασανίδη, Χριστίνα Κουμπάρου και Βασιλική Αποστόλου, από τη σχολή χορού «Χορόραμα».

2η συμμετοχή «Το γαρύφαλλο» Χορογραφία παλιάς εποχής, βασισμένη στο τραγούδι «Γαρύφαλλο στο αυτί» με τις Εύη Νάστου, Ηρώ Τσιμπριμάνη και Σοφία Ζοάνου. Η ομάδα έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε παραστάσεις χορού και μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις.

3η συμμετοχή «Epta» Χορογραφία από το μιούζικαλ «Chicago» με τις Εύη Νάστου, Σοφία Ζοάνου, Μιρέλα Διαλετή, Βασιλεία Βογιατζή, Ηρώ Τσιμπριμάνη, Κατερίνα Γρίβα και Ναταλία Τζιουβέλη. Πρόκειται για μια ερασιτεχνική μουσικοθεατρική θεατρική ομάδα «Το θεατρικό» και έχουν παρουσιάσει δουλειά τους σε εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πανελλαδικά σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς.

4η συμμετοχή «Το ξύπνημα» Χορογραφία εμπνευσμένη από την παλιά εποχή, βασισμένη στο τραγούδι «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά» με τις Εύη Νάστου, Χάρη Ζαγοριανό, Άννα Ρούσσου και Πάνο Καραγεώργη. Η ερασιτεχνική ομάδα έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις.

5η συμετοχή «Chandelier» Σύγχρονη χορογραφία βασισμένη στο τραγούδι «Chandelier» με τις Εύη Νάστου, Ηρώ Τσιμπριμάνη, Σοφία Ζοάνου και Κατερίνα Γρίβα. Η ερασιτεχνική ομάδα έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις.

6η συμμετοχή «The Dream» του Pablo Picasso Χορογραφία από το «The Dream» του Pablo Picasso, απόσπασμα από την παράσταση «Πίνακες Χορού» με τις Αύρα Αγορά, Φιλίππα Βλαχοπούλου, Λίνα Κυβέλου και Βίβιαν Μπέζα. Εκεί που ο χορός συναντά τη ζωγραφική. Από τη σχολή χορού «Landscape».

7η συμμετοχή Αναπαράσταση γλεντιού,
από την ομάδα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Βούλας. Θα παρουσιάσουν χορούς και δρώμενα από το νομό Σερρών ζωντανεύοντας τις γιορτές και τα γλέντια των χορών της περιοχής, με το ηχόχρωμα των ζουρνάδων.

Σάββατο 13 Απριλίου – Ημέρα Μουσικής

1η συμμετοχή «Shallow» (Lady Gaga), «Κύμα» (Μέλισσες), «Dance with my father» by Celine Dion Ομάδα.
με τους Σοφία Κούρκουλα, Αθηνά Ραμίλο και Γεωργία Δανιηλίδου. (μαθήτριες του ΓΕΛ Βουλιαγμένης)

2η συμμετοχή Ερμής Γεραγίδης «Το Σύνεφο» (μουσική εμπνευσμένη από την ελληνική θάλασσα), «Evergreen» (φθινοπωρινή swing), «Omniah» ( καλοκαιρινό κομμάτι με τη μπάντα «Ομνια») του Ερμή Γεραγίδη, ο οποίος είναι συνθέτης και παραγωγός μουσικής, που δραστηριοποιείται στη Βούλα.

3η συμμετοχή «Μουσικό ημερολόγιο» , με τους MDV Πέντε πρωτότυπα τραγούδια συνθέτουν μια ιστορία, με τη συνοδεία του πιάνου, του βιολιού, της κιθάρας και του τραγουδιού από τους «MDV» ένα νεανικό συγκρότημα που αποτελείται από τους Μαρία Κακαβά, Βασιλεία Μαξακούλη και Ντανιέλ Κορτέζ.

4η συμμετοχή «Άκουσον Men» «Ain’t no sunshine» (Bill Withers), «Another one bites the dust» (Queen), «Jailhouse rock» (Elvis Presley), «Break on through» (The doors), «Immigrant song» (Led Zeppelin), «Highway tune» ( Greta Van Fleet), από τους «Άκουσον Men», ένα μαθητικό – νεανικό συγκρότημα με τους Γιάννη Νικόδημο, Αριστοτέλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Σταρίδη και Νίκο Παπακαλουδούκα.

5η συμμετοχή «Mole singers» Ένα νεανικό μαθητικό συγκρότημα με rock-funk ήχο με τους Οδυσσέα Τζιρίτα, Φλάβιο Παπαδόπουλου, Ελένη Ιεραπετρίτη, Ματθαίο Ιεραπετρίτη.

6η συμμετοχή Μπάντα από τους Χρυσάνθη Βασιλείου, Ελλίνα Γερακίτη και Κωνσταντίνο Φουρλάνο. Θα παρουσιάσουν παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες από τα νησιά της Ελλάδος, από το Αιγαίο και το Ιόνιο, τη Βόρεια Ελλάδα και τη Μικρά Ασία.

7η συμμετοχή «Ήρθα και απόψε στα σκαλοπάτια σου» (Γιώργος Ζαμπέτας), «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» (Μάνος Χατζιδάκις), «Γαλάζια τριαντάφυλλα» (Θοδωρής Μυστιλόγλου), «Ή αγάπη χίμερα» (Θοδωρής Μυστιλόγλου), «Αντικρυστά» (Γιώργος Θεοφάνους),
από το εντεχνολαϊκό ρεμπέτικο σχήμα «Τριάμιση έγχορδα», με τους Θοδωρή Μυστιλόγλου, Αλέξανδρο Πάχο, Ντομένικο Καπάτο, Πάνο Καραγεώργη και Λίνα Σταμάτη. Έχουν διακρίσεις σε Διεθνή φεστιβάλ και Πανελλαδικούς Διαγωνισμούς, συμμετοχή σε μουσικοθεατρικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

8η συμμετοχή Σχολική χορωδία 1ου ΕΠΑΛ Βάρης
«Ο Μύθος» του Μάνου Χατζιδάκι, «Ο Προσκυνητής» του Αλκίνοου Ιωαννίδη, «Της Δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ» του Οδυσσέα Ελύτη, «Χρυσοπράσινο φύλλο» του Μίκη Θεοδωράκη και «Adiemus» του Karl Jekins, από τη σχολική χορωδία 1ου ΕΠΑΛ Βάρης, η οποία ιδρύθηκε το 2015 συμμετέχουν γύρω στους 30 μαθητές με συμμετοχές σε Διεθνή Φεστιβάλ Χορωδιών.

9η συμμετοχή Παιδική χορωδία «Viva Voce» «Πόσα γράφει η αγάπη» (Δ.Γαλάνη), «California dreaming» (Mamas & Papas), «My immortal» (Evanescence) ,από την παιδική χορωδία «Viva Voce», η οποία ιδρύθηκε το 2011, ξεκίνησε απ το 3ο Δ.Σ Βούλας και απαρτίζεται από 30 παιδιά ηλικίας 8-17 ετών με συμμετοχές σε συναυλίες και σε Φεστιβάλ , βραβεύσεις και διακρίσεις.
———————————————————————————————————————


3η συμεμτοχή «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευρυπίδη Απόσπασμα από την τραγωδία του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με τους Αλέξανδρο Σπανό, Βασιλεία Βογιατζή, Μαργαρίτα Μαλεβίτη, Νεκτάριο Αθανασίου και Ναταλία Κακολίρη.
Πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα που έχει πάρει μέρος στο παρελθόν σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε φεστιβάλ θεάτρου και σε θεατρικούς διαγωνισμούς

4η συμμετοχή «Οι Ηλίθιοι» Απόσπασμα από το θεατρικό έργο του Νιλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι» με τους Νικολαϊδη Κυριάκο, Γραμμάτικα Μανώλη, Διαλετη Μιρέλα, Νάστου Εύη και Τσιμπριμάνη Ηρώ. Πρόκειται για ένα μικρό μέρος της μουσικοθεατρικής ομάδας των μαθητών και αποφοίτων του 2ου Γυμνασίου – Λυκέιου Βούλας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στο χώρο του θεάτρου ατομικά αλλά και ως μέρη της ομάδας.

5η συμμετοχή «Το άρωμα» Απόσπασμα από την κινηματογραφική ταινία «Το άρωμα» του Patrick Suskind, που βασίστηκε στο ομώνυμο λογοτεχνικό έργο με τους Αντωνάκη Ειρήνη,Κατερίνα Γριβά, Αλέξανδρο Λίπε, Ναταλία Κακολύρη, Ελένη Ιεραπετρίτη, Φοίβο Τσούνη, Ελένη Δρίμα και Δημήτρη Κορδούτη. Πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα από μαθητές και φοιτητές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
6η συμμετοχή «Μαλλί με μαλλί» Μέρος των χιουμοριστικών σχεδίων του Αρκά από τη σειρά «Μαλλί με μαλλί» με τους Κατερίνα Κανακάρη, Έλενα Τσαβλίρη, Γεωργία Βαλσάμη, Αλεξάνδρα Καρβέλα, Αγάπη Κοντού, Φοίβη Κυρμιζόγλου. Η ομάδα αποτελείται από μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Βούλας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.