Συναυλία κατάνυξης, περισυλλογής και προσευχής
Εβδομάδα των Θείων Παθών, εβδομάδα κατάνυξης, περισυλλογής και ανάτασης και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως αρμόζει στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Στο πνεύμα των ημερών, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πρόνοιας ,παρουσιάζει το κατανυκτικό έργο του Giovanni Battista Pergolesi « STABAT ΜATER ( Ίστατο η μήτηρ)», προσφορά από την φαληριώτισσα λυρική καλλιτέχνη Βάγια Κωφού σε μια μοναδική συναυλία η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 21.00, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση, μια βραδιά συνοδοιπορίας Θεού και ανθρώπων που περιγράφει τις δοκιμασίες, τις ατιμώσεις , τους προπηλακισμούς ,την Σταύρωση, μα πάνω από όλα την Ανάσταση του Χριστού, ιδωμένα μέσα από τους ύμνους που θα ερμηνευτούν.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00, προκειμένου όλοι οι πιστοί, μετά την λειτουργία Μεγάλης Δευτέρας, να έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ενώ την Βάγια Κωφού θα συνοδεύσουν οι soprano Μαρία Κόκκα και ο πιανίστας Φρίξος Μόρτζος.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο διοργανωτής της συναυλίας, αντιδήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος , ευχαριστούν δημοσίως τους σημαντικούς καλλιτέχνες για την ανιδιοτελή αλλά και σημαντική παρουσία τους και καλούν το Φαληρικό κοινό να παρακολουθήσει την εκδήλωση καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.