Στοίχημα: “Derby d’ Italia” στο Μιλάνο, πλήρης δράση στην Τσάμπιονσιπ




Γεμάτο είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι από σπουδαίες αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη και το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Μία από αυτές που ξεχωρίζουν είναι το “Derby d’ Italia” ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους, παράλληλα έχουμε πλήρη δράση στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της αγγλικής Τσάμπιονσιπ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Tipbet. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Το κίνητρο η Ίντερ στο ντέρμπι

Τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται απόψε στο Μιλάνο και το “Derby d’ Italia” ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, καθώς θέλουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην πρώτη 4αδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την περασμένη βδομάδα την κατάκτηση του 8ου σερί και 37ου συνολικά πρωταθλήματός τους. Ο προπονητής των “νερατζούρι”, Λουτσιάνο Σπαλέτι, δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον μακροχρόνια απόντα Βρσάλικο (ΑΜ), παράλληλα στη διάθεσή του βρίσκεται και πάλι ο Μπρόζοβιτς (ΜΕ).

Αρκετά είναι τα προβλήματα για τον ομόλογό του στη Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εμφανίστηκε έτοιμος να ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, την ώρα που οι φήμες περί αποχώρησής του το καλοκαίρι συνεχίζονται. Υπογράμμισε πως δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πειραματισμούς στο αποψινό ντέρμπι με την Ίντερ. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 3-5-2, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπερναντέσκι στη γραμμή κρούσης. Από την πλευρά μας θα πάμε με το κίνητρο και το 1 (DNB) σε απόδοση 1.95.

Απελευθερωμένη από το άγχος η ΚΠΡ

Οι ιθύνοντες στο στρατόπεδο της ΚΠΡ έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς την προηγούμενη βδομάδα ο σύλλογος εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Τσάμπιονσιπ, παρά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 που γνώρισε από την Ντέρμπι. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του υπηρεσιακού προπονητή, Τζον Γιούστας, θα παραταχθούν απελευθερωμένοι από το άγχος του υποβιβασμού εν όψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην (επίσης) αδιάφορη βαθμολογικά Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μετά από τέσσερις σερί ήττες το συγκρότημα του Ο’ Νιλ επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 της Μίντλεσμπρο. Οι “κόκκινοι” αγνοούν τη νίκη στις 14 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους (0-6-8). Παρόλα αυτά, θέλουν να τελειώσουν με ψηλά το κεφάλι τη σεζόν, για αυτό και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα στο στρατόπεδο της ΚΠΡ. Επιλογή μας αποτελεί το 2 (DNB) σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.