Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κολυμβητικής πισίνας, στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου




Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κολυμβητικής πισίνας που βρίσκεται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Αγίου Δημητρίου, σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου, παρουσία της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξανδρου Χαρίτση, της Υφυπουργού Παιδείας, Μερόπης Τζούφη και του δ/ντη Σπύρου Κονταράκη.
Στα εγκαίνια, επίσης, παραβρέθηκαν ο δ/ντης της Δ’ διεύθυνσης Γιώργος Κέντρος, ο Π. Κασσιανός Δ/ντης Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου, ο Α. Μουταμελής, συντονιστής Ειδικής Αγωγής, δ/ντες σχολείων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ Ι. Βαρδακαστάνης και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ Ι. Μοσχολιός και πλήθος πολιτών.

** Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για δύο κολυμβητικές πισίνες, επιφάνειας 100τμ και μια 12τμ αντίστοιχα, (η μικρότερη μάλιστα έχει χαρακτηριστικά θεραπευτικής δεξαμενής) οι οποίες με την κατασκευή του κτηρίου του σχολείου 16 χρόνια πριν είχαν παραδοθεί χωρίς τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό και ως εκ τούτου, όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με στόχο την αξιοποίησή τους, σχεδίασε και δρομολόγησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Συντάχθηκε μελέτη Θέρμανσης – Κλιματισμού και στη συνέχεια το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και ο Δήμος μας οργάνωσε τη δημοπράτησή του. Σήμερα, οι δυο πισίνες παραδόθηκαν αρχικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ και στη συνέχεια ο Δήμος μας θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου οι πισίνες να υποδεχτούν παιδιά και ηλικιωμένους της πόλης μας, που θα μπορούν να τις απολαμβάνουν μετά τη λειτουργία του σχολείου!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.