“Πόλεμος” ΚΚΕ και Ελληνικής Αυγής στον Άλιμο




(Aνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλίμου)

Όμορφες πόλεις δεν μπορούν να υπάρχουν όσο οι φασίστες ανενόχλητοι ρίχνουν το δηλητήριο τους στους εργαζόμενους και στη νεολαία!
Οποιαδήποτε διευκόλυνση στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για την προεκλογική περίοδο, καθιστά υπόλογους στον λαό και την νεολαία αυτούς που την παραχωρούν.
Στον Δήμο Αλίμου, είναι υπόλογη η Δημοτική Αρχή καταρχην για την πρόσκληση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην διαπαραταξιακή σύσκεψη των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των συνδυασμών / παρατάξεων των τοπικών εκλογών για τον καθορισμό των χώρων προβολής τους. Η πρόφαση ότι είναι νόμιμο κόμμα είναι τουλάχιστον φαιδρή, την στιγμή που αυτό το νόμιμο πολιτικό κόμμα είναι ο φερετζές μιας ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης!
Μετά από παρέμβαση των εκπροσώπων του ΚΚΕ στη διαπαραταξιακή σύσκεψη των κομμάτων για να μη δοθεί χώρος προβολής και προεκλογικό κιόσκι στη Χρυσή Αυγή , ο Δήμαρχος ως προεδρεύων της σύσκεψης ανέχτηκε το ναζιστικό παραλήρημα – οχετό και τις απειλές για μηνύσεις του Χρυσαυγίτη Μέξα.
Αρχικά, οι εκπρόσωποι των κομμάτων τοποθετήθηκαν ώστε να μη δοθεί χώρος στη Χρυσή Αυγή- με εξαίρεση την εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέχρι πρότινος συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ των προοδευτικών μετώπων.
Ωστόσο με μεθόδευση για την οποία υπόλογος είναι τόσο ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης όσο και οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων που αρνήθηκαν να τοποθετηθούν, τελικά προωθήθηκε η παραχώρηση χώρου στην Ελληνική Αυγή, δημοτική παράταξη των Χρυσαυγιτών. Τελικά, «από την πίσω πόρτα» οι δημοτικές παρατάξεις, που στην ουσία συμπαρατάσσονται με τα ίδια κόμματα, συναίνεσαν στην παραχώρηση χώρου στους ναζιστές. Έφτασε στο σημείο να φωνάζει υστερικά ο Μέξας ότι θα βάλει τη σημαία της Χρυσής Αυγής στο περίπτερο της Ελληνικής Αυγής και οι υπόλοιποι να το ανέχονται! Λες και έχει σημασία με ποιον τρόπο θα διαδίδουν την ναζιστική τους προπαγάνδα οι υπόδικοι εγκληματίες!
Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης κατήγγειλαν αυτή τη μεθόδευση, αυτή την κοροϊδία και αποχώρησαν από την σύσκεψη.
Η στάση των υπόλοιπων κομμάτων και συνδυασμών, στάση στήριξης αλλά και ανοχής στους φασίστες, πρέπει να καταδικαστεί από τους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Αλλά πώς να μη τους ανεχτούν αφού στην κερδοφορία του κεφαλαίου ορκίζονται όλοι!
Αφού όλοι στηρίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει επίσημη ιδεολογία της τη θεωρία των δύο άκρων, στηρίζουν την ΕΕ των μνημονίων, των πολέμων, της φτώχειας και της δικτατορίας του κεφαλαίου!
Η μόνη γνήσια αντιφασιστική στάση είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ, γιατί η αντιφασιστική πάλη είναι η πάλη ενάντια στον καπιταλισμό, που τους γεννάει και τους θρέφει.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΣΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.