Περιοδεία Σγουρού, στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος του Τομέα Ανατολικής Αττικής με την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Δημοσθένης Δ. Δόγκας με τους συνυποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Τομέα Ανατολικής Αττικής, Αλμπάνη Ευάγγελο, Μεθενίτη Σωτήρη, Μπαντούνα Γεωργία, Πρέκα Μίλτο, Παπαθανασίου Χριστίνα και Σταύρου Δημήτρη συνόδευσαν τον υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό στις θεσμικές επισκέψεις που πραγματοποίησε σε σημαντικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

 

Η πρώτη επίσκεψη του υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και της αντιπροσωπείας του πραγματοποιήθηκε στο πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας (ΠΑΑΠΑΒ), όπου τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Ιδρύματος Μαυρογιάννη Ιωάννα και τους ξενάγησε στους χώρους και τους θαλάμους του.

 

 

Ακολούθησε η συνάντησή με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Ασκληπιείου» Βούλας Ρούπα Θεόδωρο και η επίσκεψη τους στις πτέρυγες και στις κλινικές του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Κάραγιαν Νανά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η οποία τους συνόδευσε στο Κ.Α.Π.Η. της Βούλας όπου είχαν τη χαρά να συναντήσουν τα «μεγάλα παιδιά». Ακολούθησε συνάντηση με το Διοικητή του Α.Τ. Βουλιαγμένης Δούκα Σταύρο και κατόπιν επίσκεψη στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) αλλά και στο Κ.Α.Π.Η. Βουλιαγμένης, όπου και ενημερώθηκαν από την Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΠΑ Μπραϊμνιώτη Μαρία.

Η επίσκεψη στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έλαβε τέλος με τη μετάβαση του υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Ανατολικής Αττικής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα της περιοχής με εκπροσώπους ποικίλων φορέων, εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ και δημότες. Ακολούθησε δεξίωση στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.