Oι 43 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παλαιού Φαλήρου




Την Κυριακή 7 Απρίλη παρουσιάστηκαν σε μια γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Π. Φαλήρου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Γαρδίκη, που κάλεσε σε στήριξη του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για να δυναμώσει η διεκδίκηση των εργαζομένων, για την οργάνωση της πάλης του λαού μας, για να ανοίξει ο δρόμος για νικηφόρους αγώνες.

Παρευρέθηκαν η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η Έφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Αλέξης Πραμαγγιούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιάννης Κορφιάτης, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, που αναφέρθηκε στη συσσωρευμένη εμπειρία που υπάρχει από τη διαχείριση της κρίσης προς όφελος του κεφαλαίου και από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε επίσης ότι η επίθεση στα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα εντάθηκε και δεν σταματάει τώρα που βγαίνουμε στην καπιταλιστική ανάπτυξη, όπως υποκριτικά λέει η κυβέρνηση. Κάλεσε το λαό να εξοπλιστεί με τα συμπεράσματα από τη στάση του ΚΚΕ απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να μην εγκλωβιστεί στα νέα ψευτοδίπολα που θα προσπαθήσουν να στήσουν τα αστικά κόμματα και να κλιμακώσει την πάλη του για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αντιλαϊκό έργο της διοίκησης ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία συνέχισε το αντιλαϊκό έργο των προηγούμενων διοικήσεων της Περιφέρειας και παρά τα μεγάλα λόγια δίνει βάρος στο να μπορέσει η Περιφέρεια Αττικής να στηρίξει την καπιταλιστική ανάπτυξη. Όπως είπε, «σε αυτό συμφωνούν και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι των αστικών κομμάτων. Κυριάρχησαν έργα βιτρίνας και στήριξη των επενδύσεων των επιχειρηματιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι επιλέχθηκαν έργα που συνδέονται με την τουριστική ανάπτυξη των Νότιων Προαστίων και την κερδοφορία των καπιταλιστών που θα επενδύσουν εκεί (Ελληνικό, μαρίνα Αλίμου). Από την άλλη έργα ζωτικής σημασίας για τα λαϊκά νοικοκυριά (αντιπλημμυρικά, έργα αντισεισμικής θωράκισης, πυροπροστασία) δεν είναι επιλέξιμα».

Ύστερα το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γαρδίκης, δηλώνοντας ότι σήμερα ευνοούν οι συνθήκες έχοντας ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου, λόγω και συσσωρευμένης πείρας, να ενισχύσει σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ. Έχοντας βγάλει και συμπεράσματα, νιώθοντας προδομένος από τις προσδοκίες που είχε από τον ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει και στους συνδυασμούς της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την επανάληψη της φάρσας του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και αντιλαμβανόμενος ότι η ΝΔ θα συνεχίσει με μεγαλύτερη ορμή το ξεζούμισμά του, να κάνει δύναμη την αγανάκτηση και οργή που έχει, βγάζοντας περισσότερους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Μίλησε για την ψευτοαντιπαράθεση των άλλων συνδυασμών, η οποία περιστρέφεται γύρω από το ίδιο μοτίβο. Το ότι είναι δήθεν ανεξάρτητοι, δοκιμασμένοι και έμπειροι και ότι βάζουν πάνω από όλα την «αγάπη τους για το Φάληρο».

«Είναι όντως δοκιμασμένοι στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής», ανέφερε. «Είναι έμπειροι στην εφαρμογή των μνημονίων, των ματωμένων πλεονασμάτων καθώς και των αποφάσεων και των προγραμμάτων της ΕΕ στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Ειδικά όσοι συμμετείχαν στη διοίκηση του δήμου τα τελευταία χρόνια εφάρμοσαν με υπερβάλλοντα ζήλο την ανταποδοτικότητα, δηλαδή το χαράτσωμα των δημοτών με κάθε τρόπο. Σε κάθε έργο, κάθε υπηρεσία, πρώτα ανακάλυπταν πώς θα το χρεώσουν στις πλάτες των δημοτών και μετά το υλοποιούσαν. Σε κάθε ΣΥΡΙΖΑίικη περικοπή κρατικής επιχορήγησης οι νεοδημοκράτες έσκυβαν το κεφάλι και δούλευαν με αυταπάρνηση για να φορτώσουν τα βάρη στις λαϊκές οικογένειες και να κατευνάσουν τυχόν αντιδράσεις».

Ανέδειξε μάλιστα τη σύμπλευσή τους την προηγούμενη βδομάδα στο θέμα των επαίσχυντων προστίμων (έως και 500.000 ευρώ) της Πολεοδομίας σε κατοίκους της όχθης του ρέματος της Πικροδάφνης που όλοι μαζί αρνήθηκαν να πάρουν θέση πλην των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που έβαλαν το ζήτημα.

Στην αντίπερα όχθη πρόβαλε τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή οικογένεια και στο Παλαιό Φάληρο στη λογική της αμφισβήτησης των κατευθύνσεων της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Πρόβαλε, επίσης, και το παράδειγμα των κομμουνιστών δημάρχων που αντιμετώπισαν με επιτυχία τέτοια ζητήματα και ανακούφισαν σημαντικά τους πολίτες.

Τελευταίους άφησε τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής και το σταθερό μέτωπο που έχει η «Λαϊκή Συσπείρωση» απέναντί της, όταν όλοι οι άλλοι τους ανέχονται, τους δίνουν πάτημα να μιλήσουν, να καταθέσουν στεφάνι (όπως και φέτος στην 25η Μαρτίου) και τους προσκαλούν παντού, σε αντίθεση με τους κομμουνιστές δημάρχους που δεν τους αφήνουν να σταθούν πουθενά και δεν τους παραχωρούν κανένα χώρο να ρίξουν το φασιστικό τους δηλητήριο. Μίλησε για το παράδειγμα -«οδηγό για εμάς»- των μαζικών φορέων της Καλλιθέας που στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τους έκαναν να τρέχουν να κρυφτούν, και αυτούς και τα κυβερνητικά ΜΑΤ που τους φύλαγαν.

«Εμείς τους το λέμε καθαρά: Όμορφη πόλη είναι η πόλη μας όταν οι εργαζόμενοί της θα δουλεύουν με τέτοιους όρους ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους και να ζουν με αξιοπρέπεια. Όταν στις γειτονιές μας, στα πάρκα και στα σχολεία μας δεν θα κυκλοφορούν οι ναζιστές εγκληματίες. Η μόνη πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε όλες αυτές τις δυνάμεις είναι το ΚΚΕ. Με την παρέμβαση και την πρωτοπόρα στάση μας παντού. Μέσα από το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ, στο λαϊκό εργατικό κίνημα. Η στάση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια Αττικής και εδώ στο Παλαιό Φάληρο ξεχωρίζει. Σήμερα χρειάζεται ένα ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ γιατί τα δύσκολα δεν πέρασαν όπως λένε. Είναι μπροστά μας. Τη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός την 26η Μάη θα την καταθέτουμε κάθε μέρα στη μάχη για να ανοίξει ο δρόμος της ριζικής ανατροπής».

Ακολούθησαν έξι σύντομες παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Πρώτη πήρε το λόγο η Αθηνά Λαζαρίδου, δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η οποία ανέφερε ότι αποτελεί τιμή να είναι κάποιος υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ γιατί πάντα έχουν τις πιο ταξικά συνεπείς, στέρεες, ουσιαστικές και επεξεργασμένες θέσεις σε όλα τα ζητήματα. Για παράδειγμα, στο ζήτημα της «ισότητας των φύλων» -εμείς τη λέμε ισοτιμία- ΕΕ, κυβερνήσεις και Τοπική Διοίκηση εξαντλούν το ενδιαφέρον τους στην ποσόστωση των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Όταν όμως λαμβάνονται αποφάσεις που αφορούν τις εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς, την κατάσταση στα σχολεία, την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας για εμποροϋπαλλήλους και αυτoαπασχολούμενες, κρατούν στάση αντιδραστική. Εμείς λέμε ότι θέλουμε αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, στους Φοιτητικούς Συλλόγους, στα σωματεία εργαζομένων, στις ενώσεις αυταπασχολουμένων, στους Αγροτικούς Συλλόγους. Από εκεί θα αναδειχθούν και γυναίκες αγωνίστριες που θα μπορέσουν να εκπροσωπήσουν το φύλο τους και την τάξη τους.

Έπειτα το λόγο πήρε η Μαριλίνα Αντωνιάδου, δεύτερη δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αναφέροντας ότι η εικόνα στο δήμο δεν διαφέρει από την κεντρική πολιτική σκηνή. Ότι ο δήμος υλοποίησε όλα τα αντεργατικά μέτρα που έμπαιναν κεντρικά. Υπενθύμισε τις μεγάλες ελλείψεις σε δομές του δήμου και σε στελέχωση εργατικού δυναμικού. Ότι με την ανταποδοτικότητα πέφτουν τα βάρη στις πλάτες του λαού. Ότι μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» είχε παρέμβαση για όλα αυτά και οι άλλες παρατάξεις ή δεν συζητούσαν ή καταψήφιζαν αυτά που έφερναν οι δημοτικοί της σύμβουλοι αφού υλοποιούσαν ακράδαντα την αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων που τους υποστηρίζουν και μάλιστα έχουν το θράσος να το παίζουν και ανεξάρτητοι κοροϊδεύοντας τους δημότες. Δεσμεύτηκε τέλος ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας για να μπουν μπροστά οι λαϊκές ανάγκες εντός και εκτός Δημοτικών Συμβουλίων.

Ακολούθησε η Δέσποινα Μαρκοπούλου, μέλος της Ομάδας Γυναικών Παλαιού Φαλήρου της ΟΓΕ. Στην παρέμβασή της ανέφερε ότι αποφάσισε για άλλη μια φορά να είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» γιατί μέσα από τη συμμετοχή της για 12 χρόνια σε Συλλόγους Γονέων και για αρκετά χρόνια ως μέλος της Ομάδας Γυναικών Π. Φαλήρου της ΟΓΕ έχει ξεκάθαρη εικόνα των ζητημάτων που αφορούν το δήμο μας και ξέρει ότι χρειάζεται να δυναμώσει η φωνή των διεκδικήσεων για την ικανοποίηση των αναγκών των λαϊκών οικογενειών.

Ύστερα η Χριστίνα Μαυρομάτη, αυτοαπασχολούμενη, οπτικός, παίρνοντας το λόγο ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στο Παλαιό Φάληρο οι αυτοαπασχολούμενοι που πλήττονται από τη σημερινή πολιτική που διευκολύνει τις μεγάλες επιχειρήσεις και κλείνει τα μικρά μαγαζιά, τους μικρούς επαγγελματίες. Που οι περισσότεροι είναι υπερχρεωμένοι και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και πλέον έχουν ξεκινήσει και πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης για χρέη στο Δημόσιο μόλις 500 ευρώ.

Ανέφερε πως ο δήμος για όλα αυτά δεν λέει κουβέντα. Κάνει φιέστες, «Μαύρες Παρασκευές», «Λευκές Νύχτες», μιλάει για «Οpen Μall». Ότι αυτά δεν λύνουν τα προβλήματα, ίσα – ίσα τα μεγαλώνουν. Ότι όλα αυτά σημαίνουν διεύρυνση ωραρίων, άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και καθημερινά το ωράριό είναι πολύ περισσότερο από οχτάωρο. Μίλησε επίσης για την ανάγκη να παρθούν μέτρα που θα ανακουφίσουν τους επαγγελματίες και γενικότερα τους εργαζόμενους και το λαό και ότι πρέπει να υπάρχει μια δημοτική αρχή που θα μπει μπροστά στις διεκδικήσεις, θα μειώσει τα δημοτικά τέλη στα μικρά μαγαζιά και να τα αυξήσει στις μεγάλες επιχειρήσεις. Όπως έκαναν οι κομμουνιστές δήμαρχοι στην Πάτρα και αλλού. Μια δημοτική αρχή που θα διεκδικήσει μαζί με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων την κυριακάτικη αργία, που έχει κατακτηθεί από τους εργαζόμενους με αγώνες. Γι’ αυτούς τους λόγους κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Δήμος Ιορδανίδης, συνταξιούχος, μηχανικός, μίλησε για τις τεράστιες ελλείψεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στο Παλαιό Φάληρο και για το μεγάλο πρόβλημα του ρέματος της Πικροδάφνης, που είναι αφημένο στη μοίρα του, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου. Ανέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της δημοτικής αρχής και των άλλων συνδυασμών, που στη λογική κόστους – οφέλους της ΕΕ έργα απαραίτητα για αντιπλημμυρική – αντιπυρική – αντισεισμική θωράκιση δεν είναι επιλέξιμα αφού δεν φέρνουν άμεσο κέρδος και έτσι κινδυνεύουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές όπως έγινε στη Μάνδρα και στο Μάτι πέρυσι.

Τις τοποθετήσεις ολοκλήρωσε ο Αλέξης Γιαντζόγλου, φοιτητής και πρώτη φορά υποψήφιος, που μίλησε για την ανάγκη της νεολαίας να συμπορευτεί και να στηρίξει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού. Γιατί όπως είπε «το ΚΚΕ κόντρα στον καιρό, στις μειωμένες απαιτήσεις, παλεύει για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας που και στο δήμο αναγκάζεται να βάζει και αυτή βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αθληθεί και για να ικανοποιήσει την ανάγκη της στον πολιτισμό. Για να μπορεί η νεολαία να ζήσει, να μορφωθεί, να δουλέψει όπως επιβάλλει η ανάπτυξη της γνώσης, της επιστήμης και της τεχνολογίας και όχι να αρκείται σε ψίχουλα. Κόντρα στη λογική των μειωμένων απαιτήσεων και της μισής ζωής, κόντρα στη μοιρολατρία και στη μόνη διαφυγή -όπως νομίζουν κάποιοι- τη “λύση” του εξωτερικού».

Έπειτα το λόγο πήρε ο Νικος Γαρδίκης για να παρουσιάσει το βασικό πυρήνα του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παλαιού Φαλήρου (βλέπε παρακάτω), τονίζοντας ότι αποτελείται από «δοκιμασμένους αγωνιστές που δεν είναι “αδέσμευτοι”, “πολυσυλλεκτικοί” και “ανεξάρτητοι”, όπως εμφανίζονται οι άλλοι για να ξεγελάσουν το λαό και να του υφαρπάξουν ακόμα μια φορά την ψήφο του, αλλά δεσμευμένοι με τα συμφέροντα των εργαζομένων, των λαϊκών οικογενειών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων και των νέων. “Εξαρτημένοι” από την ταξική τους θέση, στη γραμμή της λαϊκής διεκδίκησης και της ριζικής ανατροπής».

Οι υποψήφιοι

1) Αθανασοπούλου Ρόζα 27 ετών Βοηθός ειδικού παιδαγωγού, φοιτήτρια νοσηλευτικής, σερβιτόρα

2) Αντωνιάδου Μαριλίνα 33 ετών Ιδιωτική υπάλληλος στην ICAP, δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, μέλος του ΔΣ του συνδέσμου ιδιωτικών υπαλλήλων Αθήνας

3) Αργυρός Γιώργος 35 ετών Εργαζόμενος σε αποθήκη

4) Βιδάλη Αθηνά 80 ετών συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενη

5) Γατζία Σωτηρία 56 ετών συνταξιούχος ΕΥΔΑΠ

6) Γειαννείος Προκόπης 62 ετών Οικοδόμος, Ηθοποιός, μέλος Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

7) Γιαντζόγλου Αλέξης 22 ετών Φοιτητής τμήματος επιστήμης τροφίμων του γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών

8) Δελλίδου Σοφία 71 ετών Συνταξιούχος Ολυμπιακής αεροπορίας, μέλος σωματείου πρώην ΔΕΚΟ και τραπεζών

9) Δερέμπεη Διαλεκτή 59 ετών Συνταξιούχος ΔΕΗ, μέλος Δ.Σ σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ

10) Ζάψης Μιχάλης 39 ετών Εργαζόμενος σε αρτοποιείο

11) Θεοχάρη Κατερίνα 27 ετών Εκπαιδευτικός σε κέντρο μελέτης, μέλος του συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «ο Βύρων»

12) Ιορδανίδης Δήμος 70 ετών συνταξιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, στέλεχος του σωματείου μηχανικών ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ

13) Καξερής Γιώργος 50 ετών Ηλεκτρολόγος στο Τζάννειο νοσοκομείο,

14) Καραλή Τάνια 35 ετών Διεθνής διαιτήτρια σκακιού, πρόεδρος σκακιστικού ομίλου Παγκρατίου

15) Καρατζάς Βαγγέλης 56 ετών Ξενοδοχουπάλληλος στο Μετροπόλιταν, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Μετροπόλιταν

16) Κεφαλά Κατίνα 65 ετών Συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος

17) Κομπλίτση Κατερίνα 28 ετών Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, Μέλος του συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «ο Βύρων»

18) Κοντόρα Εύη 58 ετών Συγγραφέας, Αντιπρόεδρος της ΟΓΕ

19) Κοντόρα Φαίδρα 27 ετών Αισθητικός, ιδιωτική υπάλληλος σε φαρμακείο

20) Κορωναίου Μάχη 78 ετών Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ

21) Κουτσίκου Λένα 54 ετών Αυτοαπασχολούμενη σε βιοτεχνία με ψηφιακές εκτυπώσεις

22) Κυριαζόπουλος Κωνσταντίνος 27 ετών Απόφοιτος μεταλλειολόγος του ΕΜΠ, Μεταπτυχιακός φοιτητής του ΕΜΠ

23) Κωβαίος Σταύρος 58 ετών Ιδιοκτήτης καφενείου στην Αγία Βαρβάρα

24) Λαζαρίδου Αθηνά 55 ετών Εκπαιδευτικός, Μέλος προεδρείου της ΟΓΕ, δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου

25) Μαλιγιάννη Άσπα 27 ετών Σερβιτόρα, Μέλος του Δ.Σ του παραρτήματος των νοτίων του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού και ξενοδοχείων

26) Μαρκοπούλου Δέσποινα 54 ετών Τεχνολόγος τροφίμων

27) Ματσούκα Τζένυ 61 ετών εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδρος της ομάδας γυναικών Παλαιού Φαλήρου της ΟΓΕ

28) Μαυρομάτη Χριστίνα 42 ετών Αυτοαπασχολούμενη οπτικός, Μέλος του ΔΣ Εμπορικού συλλόγου Παλαιού Φαλήρου, Μέλος του ΔΣ συλλόγου γονέων 1ου δημοτικού σχολείου Αλίμου, Μέλος του ΔΣ ομάδας γυναικών Αλίμου της ΟΓΕ

29) Μουρατχανίδου Πηνελόπη 61 ετών Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε δημόσιο σχολείο στον Άλιμο

30) Ναυπλιώτη Έλενα 27 ετών Σερβιτόρα, Μέλος του Δ.Σ του παραρτήματος των νοτίων του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού και ξενοδοχείων

31) Νικολοπούλου Κωνσταντίνα 26 ετών Ασκούμενη δικηγόρος, ηθοποιός, Μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών

32) Ξένος Βαγγέλης 66 ετών συνταξιούχος ΙΚΑ

33) Παπαγεωργίου Γιώργος 70 ετών Συνταξιούχος ναυτεργάτης

34) Παπαδάκης Μιχάλης 42 ετών Μηχανολόγος μηχανικός του ΕΜΠ, επαγγελματοβιοτέχνης, μέλος του βιομηχανικού επιμελητήριου Ελλάδος

35) Παπαδοπούλου Χριστίνα 63 ετών Νοικοκυρά, Μέλος του Δ.Σ της ομάδας γυναικών Παλαιού Φαλήρου της ΟΓΕ

36) Παπαϊωάννου Αλέξης 72 ετών Συνταξιούχος καθηγητής ΕΜΠ, πρώην δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, μέλος σωματείου συνταξιούχων δημοσίου

37) Πραμαγγιούλης Διονύσης 31 ετών Εργαζόμενος εθνικού κέντρου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης, μέλος σωματείου μισθωτών τεχνικών, μέλος συλλόγου εργαζομένων ΕΚΕΤΑ

38) Σταυρίδου Δέσποινα 63 ετών συνταξιούχος ΙΚΑ

39) Τζατζάνης Μενέλαος 30 ετών Απόφοιτος τμήματος Γεωγραφίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, αυτοαπασχολούμενος στον κλάδο της πληροφορικής

40) Τζελλά Βάσω 56 ετών Συνταξιούχος εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος του σωματίου συνταξιούχων του νότιου τομέα, πρώην Πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου και για πολλά χρόνια εκλεγμένη αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ΔΟΕ

41) Τσανέλης Άρης 30 ετών Μαθηματικός σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης , μέλος του συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «ο Βύρων»

42) Φακάρου Λεμονιά 42 ετών Ψυχολόγος, θεραπεύτρια ΚΕΘΕΑ, μέλος ΔΣ Συλλόγου εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

43) Χριστοφορίδης Χαράλαμπος 50 ετών Εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.